Ajuntament d'Andratx

Inici

La Biblioteca Municipal d'Andratx posa en marxa un 'escape room' per fomentar la lectura

Tornar Imprimir

"El que cercam Ús que els adolescents descobreixin tot el que pot oferir una biblioteca d'una manera divertida i entretinguda", afirma la regidora de cultura Ruth Mateu.

Escape Room Biblioteca 11-2019

Aquesta setmana la Biblioteca Municipal d'Andratx Jaume Bover estÓ duent a terme -cada dia de 12h a 14h- un original mŔtode per a apropar la biblioteca i la lectura als joves del municipi. Una 'Escape Library', que consisteix en una sala amb diferents escenaris i en la que s'han de resoldre certs enigmes i endevinalles per aconseguir sortir d'ella.

"Les biblioteques, com la majoria d'institucions, han d'anar adaptant-se als nous entorns per a promoure el seu ˙s i visibilitzaciˇ, i creiem que aquesta Ús una molt bona forma per arribar a un p˙blic mÚs juvenil", ha comentat la regidora de cultura de l'Ajuntament d'Andratx, Ruth Mateu.

L'activitat estÓ oberta a tots els joves del municipi andritxol, sent els estudiants de l'IES Baltasar Porcel els primers a realitzar-la. En total, uns 150 alumnes de 12 a 16 anys passaran per l'Escape Library aquesta setmana. Unes edats en les quals Ús mÚs difÝcil que s'abordi la lectura i que s'acudeixi a les biblioteques. Amb cada prova es pretÚn donar a conŔixer algun detall de l'edifici, de com funciona la Biblioteca, o de les diferents maneres que hi ha d'accedir-hi, d'una forma amena i divertida.

"Considerem que Ús una tŔcnica apropiada per a canviar la concepciˇ que molta gent tÚ de les biblioteques, per fer veure que no sˇn nomÚs un lloc on accedir a llibres, sinˇ que sˇn un centre formatiu i l˙dic, que pot arribar a ser molt estimulant. I aix˛ Ús el que volem transmetre amb aquesta Escape Library".

L'activitat s'estÓ duent a terme de manera conjunta pel departament de cultura de l'Ajuntament, la Biblioteca Municipal d'Andratx, i el Casal de Joves d'Andratx.

Data ˙ltima modificaciˇ: 26/11/2019 a les 17:23

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat