Ajuntament d'Andratx

Inici -> Àrees -> Recursos Humans

S'acosta el Nadal, i ho fa ple d'activitats amb una nova edició del 'Viu el Nadal'

Tornar Imprimir

Un añny més, l'Ajuntament ha preparat un programa molt variat per a que tots els andritxols i andritxoles puguin gaudir de les Festes.

Foto presentació Viu el Nadal 2019

Aquest cap de setmana comença una nova edició del 'Viu el Nadal' 2019, que l'Ajuntament d'Andratx ha tornat a confeccionar amb un seguit important d'activitats, i que es prolongarà fins al proper 6 de gener. Entre d'elles, es podran trobar musicals, contacontes, concerts, exposicions, concursos, tallers...

De fet, aquest dissabte 30 de novembre trobem ja la primera activitat, i no és qualsevol: la primera edició del Mercat de Nadal a s'Arracó. A més, també el dissabte, taller de dedoració de Nadal amb elements reciclats a la Plaça d'Espanya.

Un dels plats forts del programa, com cada any, serà el Mercat de Nadal. El dissabte 7 de desembre, des de les 10h i fins a les 21h, diferents estands es concentraran a la Plaça d'Espanya per oferir els seus variats productes típics nadalencs, comptant a més amb diversos tallers, actuacions i concerts durant tota la jornada.

També tindrem concerts molt especials. De fet, el dia abans, el divendres 6, podrem viure un tribut a un grup tan transcendental en el panorama musical espanyol com és Mecano (Teatre Sa Teulera, 20h), i uns altres més tradicionals com el 'Concert a les portes del Nadal', o el concert de nadales de la Coral Municipal al Centre de Dia. També a destacar el Musical 'La Sirenita' de Rafel Brunet, el divendres 27 de desembre.

Les inauguracions d'exposicions seran també part important de la programació. Així, podem trobar l'exposició 'Art per la Vida 2', amb la col·laboració de Projecte Home; la que fa referència als 100 anys de l'Església del Port d'Andratx; o 'Els símbols de Nadal'.

Per descomptat, també hi haurà Parc de Nadal en el Palau d'Esports, els dies 2, 3 i 4 de gener. I un concurs de betlems particulars, del 21 de desembre al 5 de gener, així com un altre d'aparadors nadalencs en els comerços del municipi.

I com no, la colcada dels Reis d'Orient, que passaran a les 18h per s'Arracó, a les 18:30h pel Port d'Andratx, i a les 19h per Andratx.

Més d'un mes sencer d'activitats, dirigides a tots els públics, plenes de moments màgics i d'il·lusió, i amb les quals podran gaudir de la millor manera possible d'aquest Nadal 2019. Des de l'Ajuntament d'Andratx no ens queda més que desitjar a tots un bon Nadal i un feliç any nou.

Descàrrega darxius

Descargar archivo

Calendari activitats Viu el Nadal 2019
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalán

Data última modificació: 28/11/2019 a les 12:53


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat