Ajuntament d'Andratx

Inici

Ajuntament d'Andratx i Projecte Home presenten 'Art per a la vida 2'

Tornar Imprimir

L'exposició altruista, que pretén col·laborar amb la fundació en la seva lluita contra la drogadicció, es presenta el dijous 12 (20.30h) al Casal de Can Riera andritxol.

Banner Art per a la vida 2

Aquest dijous 12 de desembre l'Ajuntament d'Andratx i l'entitat Projecte Home presenten una exposició molt especial. 'Art per a la vida 2' pretén, d'una banda, ajudar de manera altruista a les persones que volen passar pàgina del món de les drogues i, de l'altra, servir de catàleg dels moviments pictòrics de les nostres illes.

Es tracta de la segona edició d'una col·lecció que va sorgir al 2008, de la mà del Govern dels Illes Balears i de fins a 59 artistes balears que van aportar a Projecte Home el seu valor artístic i la seva solidaritat de manera altruista.

Ara, deu anys després sorgeix una nova col·lecció, ampliant el catàleg. En total, 95 artistes de totes les illes que exposaran la seva obra, col·laborant així no només a ajudar l'entitat a afrontar nous projectes i a atendre millor aquelles persones que lluiten per sortir de les drogues, sinó també a contribuir a la difusió de l'art.

L'Ajuntament d'Andratx s'ha volgut unir a la causa amb la participació i exposició d'aquesta col·lecció. Per a això, s'han habilitat les dependències del Casal de Ca Riera (davant l'Església d'Andratx), on tot aquell que ho desitgi la podrà visitar fins al dissabte 21 de desembre (en horari de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 17h a 21h, i dissabtes de 9h a 14h). La inauguració, per part seva, serà aquest dijous 12 de desembre a les 20.30h, i comptarà amb la presència del president de Projecte Home Balears Bartomeu Català i la batlessa d'Andratx Katia Rouarch, juntament amb altres membres de la corporació municipal.

"Una vegada més la cultura serveix per transformar la nostra societat" destaca la regidora de cultura de l'Ajuntament d'Andratx Ruth Mateu. "Ens sembla un projecte magnífic, i volem donar l'enhorabona a Projecte Home i a tots els artistes que hi col·laboren de manera altruista", afegeix. Mateu recorda també que "les litografies es podran adquirir per un preu de 30€ cadascuna, i els beneficis es destinaran directament a programes de la fundació, al mateix temps que es dóna a conèixer la gran qualitat artística dels pintors de les nostres illes".

Data última modificació: 09/12/2019 a les 10:24

Aneu a la Seu Electrònica Portal de Transparència (Botó) Botó Cita Prèvia Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES Línia Verda Accessos a tràmits Botó Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca Catàleg Patrimoni Botón Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat