Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees -> Agenda Local 21

Andratx torna a FITUR per promoure un turisme de qualitat al municipi

Tornar Imprimir

Andratx a FITUR 2020

Un any mÚs Andratx torna a ser present a la Fira Internacional de Turisme (FITUR), la fira lÝder dels mercats receptius i emissors d'IberoamŔrica, que ha comenšat avui dimecres a Madrid, i que suposa la primera cita anual pels professionals del turisme mundial.

Una ediciˇ en la que s'espera batre rŔcords de participaciˇ, amb mÚs de 10.000 empreses de 165 pa´sos /regions, i mÚs de 100.000 visitants de p˙blic general. I entre d'ells hi serÓ, com no podia ser d'una altra forma, Andratx.

"A FITUR s'hi ha de ser, perquŔ suposa un f˛rum ˙nic per a promocionar el nostre municipi, les nostres qualitats, alhora que es coneixen les ˙ltimes tendŔncies del turisme, i s'amplien les agendes de contactes i perspectives", ha declarat ┴ngel RodrÝguez, regidor de Turisme desplašat fins a Madrid juntament amb la TŔcnica de turisme del consistori andritxol.

"Tenim el privilegi de pertÓnyer a un municipi que Ús conegut a tot el mˇn. Per˛ no per aix˛ ens podem relaxar. Ans al contrari, hem de continuar apostant per la nostra marca, la nostra imatge, els nostres senyals d'identitat, per a consolidar la magnÝfica imatge d'Andratx a nivell nacional i internacional, i tambÚ crear noves visions i noves sinergies", ha afegit RodrÝguez.

I Ús per aix˛ mateix que Andratx torna a ser en aquesta ediciˇ de FITUR, com ja va ser fa uns dies a la fira de la bicicleta d'Stuttagart, i de la mateixa manera que acudirÓ a altres fires turÝstiques en properes dates. "Forma part del nostre full de ruta d'enguany. Esser a mÚs fires, sobretot a fires especialitzades".

En aquest sentit, Andratx tornarÓ a apostar pel senderisme i el cicloturisme com a aspectes diferencials, que suposen un valor afegit mÚs enllÓ de la imatge tradicional del municipi. Les rutes que ofereix Andratx, i tots els seus nuclis poblacionals, alternant la mar amb la muntanya, sˇn des de fa anys un gran reclam que ara es vol potenciar.

"No rebutjam el model de sol i platja, no podem renunciar a un atractiu tan potent com aquest que, per sort, tenim; per˛ sÝ que apostem per augmentar la diversificaciˇ, desenvolupant nous productes com el turisme cultural, patrimonial, esportiu, ecoturisme, turisme actiu, gastron˛mic..." ha sentenciat el regidor de Turisme de l'Ajuntament d'Andratx ┴ngel RodrÝguez.

Data ˙ltima modificaciˇ: 22/01/2020 a les 13:14

Te pot interessar...

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat