Ajuntament d'Andratx

Inici -> Àrees

Andratx torna a FITUR per promoure un turisme de qualitat al municipi

Tornar Imprimir

Andratx a FITUR 2020

Un any més Andratx torna a ser present a la Fira Internacional de Turisme (FITUR), la fira líder dels mercats receptius i emissors d'Iberoamèrica, que ha començat avui dimecres a Madrid, i que suposa la primera cita anual pels professionals del turisme mundial.

Una edició en la que s'espera batre rècords de participació, amb més de 10.000 empreses de 165 països /regions, i més de 100.000 visitants de públic general. I entre d'ells hi serà, com no podia ser d'una altra forma, Andratx.

"A FITUR s'hi ha de ser, perquè suposa un fòrum únic per a promocionar el nostre municipi, les nostres qualitats, alhora que es coneixen les últimes tendències del turisme, i s'amplien les agendes de contactes i perspectives", ha declarat Ángel Rodríguez, regidor de Turisme desplaçat fins a Madrid juntament amb la Tècnica de turisme del consistori andritxol.

"Tenim el privilegi de pertànyer a un municipi que és conegut a tot el món. Però no per això ens podem relaxar. Ans al contrari, hem de continuar apostant per la nostra marca, la nostra imatge, els nostres senyals d'identitat, per a consolidar la magnífica imatge d'Andratx a nivell nacional i internacional, i també crear noves visions i noves sinergies", ha afegit Rodríguez.

I és per això mateix que Andratx torna a ser en aquesta edició de FITUR, com ja va ser fa uns dies a la fira de la bicicleta d'Stuttagart, i de la mateixa manera que acudirà a altres fires turístiques en properes dates. "Forma part del nostre full de ruta d'enguany. Esser a més fires, sobretot a fires especialitzades".

En aquest sentit, Andratx tornarà a apostar pel senderisme i el cicloturisme com a aspectes diferencials, que suposen un valor afegit més enllà de la imatge tradicional del municipi. Les rutes que ofereix Andratx, i tots els seus nuclis poblacionals, alternant la mar amb la muntanya, són des de fa anys un gran reclam que ara es vol potenciar.

"No rebutjam el model de sol i platja, no podem renunciar a un atractiu tan potent com aquest que, per sort, tenim; però sí que apostem per augmentar la diversificació, desenvolupant nous productes com el turisme cultural, patrimonial, esportiu, ecoturisme, turisme actiu, gastronòmic..." ha sentenciat el regidor de Turisme de l'Ajuntament d'Andratx Ángel Rodríguez.

Data última modificació: 22/01/2020 a les 13:14

Aneu a la Seu Electrònica Portal de Transparència (Botó) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES Línia Verda Accessos a tràmits Botó Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca Catàleg Patrimoni Botón Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat