Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees

Alteracions en el trÓnsit per la Challenge Ciclista Mallorca

Tornar Imprimir

Aquest dissabte 1 de febrer, amb motiu dee l'arribada a meta del tercer trofeu de la Challenge Ciclista Mallorca al Port d'Andratx, hi haurÓ algunes consideracions en el trÓnsit durant el matÝ. 

Challenge 2020 una arribada

Amb motiu de la disputa aquest dissabte 1 de febrer de la tradicional prova ciclista Challenge Mallorca 2020, que tindrÓ a Andratx la meta del seu tercer trofeu, informem que durant aproximadament una hora la circulaciˇ en el municipi es veurÓ afectada, fins i tot parcialment tallada, durant l'arribada dels ciclistes a Andratx, prevista a partir de les 15.30h.

A aquest efecte, li solĚlicitem que no estacioni el seu vehicle en els carrers que s'indiquen mÚs abaix durant el dissabte 1 de febrer, entre les 10h del matÝ i les 17h del capvespre aproximadament, i que no circuli per aquests carrers a partir de les 14.30h fins que acabi la cursa.

SerÓ a aquesta hora, a les 14.30h, quan es tancarÓ al trÓnsit rodat l'entrada i sortida de Sa Coma primer (perquŔ els ciclistes vindran d'Estellencs, giraran en la rotonda d'entrada, i es dirigiran cap a Es CapdellÓ passant per Sa Coma i Sˇn Curt), i posteriorment, devers les 15h, l'entrada i sortida a Camp de Mar i Port d'Andratx. S'aniran obrint al trÓnsit a mesura que vagin passant els ciclistes, i sempre es deixarÓ una via de sortida per a situacions d'emergŔncia.

El final de l'etapa estÓ previst entre les 16.13h (mitjana mÚs rÓpida) i les 16.26h (mitjana mÚs lenta), a la zona de Monport, en el Port d'Andratx. Per tant, devers les 16.30h quedarÓ totalment restablert el trÓnsit tambÚ al Port d'Andratx.

Esperem entenguin la situaciˇ, ja que es tracta d'una prova esportiva de gran importÓncia a nivell nacional i internacional i que, per tant, requereix tambÚ d'una organitzaciˇ i seguretat a l'alšada. Entre tots, aconseguirem que sigui una jornada gran per al ciclisme, per˛ tambÚ per al municipi d'Andratx.

Moltes grÓcies per la vostra comprensiˇ i colĚlaboraciˇ.

Els carrers que es veuran afectades sˇn:

SA COMA: Pere Seriol, s'Estenyera, Carretera a Es CapdellÓ

CAMP DE MAR: Avinguda Gabriel Covas Alemany, Carrer Dolmen, Carrer Francisca Capllonch Plomer i Carretera Camp de Mar direcciˇ Port.

PORT D'ANDRATX: CamÝ vell de Cala Llamp; Carrer Saluet; Enginyer Gabriel Roca; Carretera Aldea Blanca; Carrer TÓpies; Carrer Mirˇ.

Data ˙ltima modificaciˇ: 27/01/2020 a les 16:45

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat