Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees

Presentada a Andratx la IV Marxa solidÓria contra el cÓncer

Tornar Imprimir

Presentaciˇ IV Marxa cÓncer 2020

Avui dematÝ s'ha presentat a la seu de l'Ajuntament d'Andratx la IV Marxa SolidÓria contra el CÓncer, que tendrÓ lloc aquest diumenge 9 de febrer, i per a la qual ja hi ha inscrites prop de 500 persones.

Una iniciativa posada en marxa des de la regidurÝa de Serveis Socials, i que pretÚn enviar un missatge d'unitat, de solidaritat, i d'optimisme davant el cÓncer, aixÝ com colĚlaborar novament amb l'Associaciˇ Espanyola Contra el CÓncer (AECC) i l'Associaciˇ de pares de nens amb cÓncer de Balears (ASPANOB), a les quals aniran destinats tots els ingressos obtinguts mitjanšant les inscripcions. Unes inscripcions que han tingut un cost de 5€ per als adults, i de 1€ per als nens i nenes de fins a 11 anys.

"Andratx ha mostrat la seva solidaritat amb aquestes accions des de la seva creaciˇ fa ja tres anys. Tant en aquesta marxa, com en la que es fa tambÚ contra la violŔncia de gŔnere. I aix˛ Ús per a estar molt orgullosos de la seva resposta", destaca Xisca Castell, regidora de Serveis Socials i creadora d'aquesta Marxa. "I enguany ja veiem que seguirÓ pel mateix camÝ, de la qual cosa ens alegrem. Encara que el que mÚs ens alegraria Ús no haver de fer aquestes accions. Que arribi un dia en quŔ poguem dir que el cÓncer ja no existeix. Que s'ha acabat amb aquesta terrible malaltia. Mentrestant, fins que aquest dia arribi, hem de posar tots de la nostra part, cadascun des del seu lloc, per a ajudar, colĚlaborar, sensibilitzar...".

La marxa tornarÓ a sortir des de la Plaša d'Espanya, a les 12h, encara que des de les 11.15h ja hi haurÓ batucada. El recorregut serÓ d'uns sis quil˛metres, pels carrers del nucli poblacional d'Andratx. S'espera bon temps per a la cita. I una vegada tornats a la Plaša -desprÚs d'aproximadament, una hora-, es farÓ a un sorteig de diferents obsequis aportats pels comeršos i penyes del municipi d'Andratx, en una altra manera de colĚlaborar en la lluita contra el cÓncer, i d'agrair tambÚ a tots els caminants la seva presentaciˇ.

"╔s molt guapo veure com tots s'apunten sense dubtar-ho a l'hora de colĚlaborar i participar en causes com aquesta. I Ús una manera alegre i divertida de lluitar contra algo que Ús molt dur. Jo crec que en el fons hi ha el fet de que ens volem mostrar units contra el cÓncer. Que qui ho pateix, no se senti mai totsol. I aix˛ fa molt", destaca la batlessa d'Andratx Katia Rouarch. I afegeix que "aquests actes van molt mÚs allÓ de l'aportaciˇ econ˛mica que es pot fer a dues entitats com ASPANOB i AECC, el treball i la presŔncia de les quals Ús fonamental".

Web: Recorregut IV Marxa solidÓria contra el cÓncer (a Google Maps)

DescÓrrega darxius

Descargar archivo

Cartel Marcha contra el cÓncer 2020
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalßn

Data ˙ltima modificaciˇ: 07/02/2020 a les 11:16

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat