Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees

Xerrada sobre els perills d'Internet

Tornar Imprimir

Abordada des de diferents punts de vista,ála xarla 'Risc d'Internet i adolescŔncia', ha pretŔs alertar sobre els perills que pot provocar un mal ˙s d'Internet per part dels joves.

Charla sobre los peligros de Internet

Avui horabaixa s'ha celebrat a Andratx, a la seu de l'Ajuntament, la xerrada informativa 'Riscos d'Internet i adolescŔncia', destinada principalment a pares i docents del municipi per a alertar sobre els perills que pot suposar un mal ˙s d'Internet per part dels adolescents.

La xerrada/conferŔncia, que ha comptat amb una Ómplia assistŔncia de p˙blic, ha versat sobre tres punts de vista diferents i complementaris: d'una banda, el Policia Tutor d'Andratx i organitzador de la mateixa, VÝctor Coll, ha donat indicacions de seguretat i prevenciˇ des de l'Ómbit policial. En aquest sentit, ha destacat l'educaciˇ i la confianša com a pilars essencials per a aquest bon funcionament, aixÝ com el coneixement dels lÝmits i barreres dins de l'˙s d'Internet.

De l'altra, la metgessa pediatra Teresa MartÝnez ha parlat de les addiccions a les noves tecnologies, incidint en quŔ poden derivar en trastorns i qŘestions mŔdiques, i ha oferit les recomanacions per evitar-ho des de l'Ómbit sanitari, especialment en l'entorn familiar.

Finalment, el tŔcnic informÓtic Joan Simˇ ha explicat des d'una funciˇ mÚs tŔcnica i te˛rica com posar en prÓctica les indicacions comentades anteriorment, amb l'objectiu de fer un ˙s responsable d'Internet i de les noves tecnologies.

A l'acte han assistit tambÚ la batlessa d'Andratx Katia Rouarch, juntament amb altres autoritats polÝtiques del municipi

Data ˙ltima modificaciˇ: 12/02/2020 a les 18:50

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat