Ajuntament d'Andratx

Inici -> Àrees -> Educació -> Formación y Ocupación

Xerrada sobre els perills d'Internet

Tornar Imprimir

Abordada des de diferents punts de vista, la xarla 'Risc d'Internet i adolescència', ha pretès alertar sobre els perills que pot provocar un mal ús d'Internet per part dels joves.

Charla sobre los peligros de Internet

Avui horabaixa s'ha celebrat a Andratx, a la seu de l'Ajuntament, la xerrada informativa 'Riscos d'Internet i adolescència', destinada principalment a pares i docents del municipi per a alertar sobre els perills que pot suposar un mal ús d'Internet per part dels adolescents.

La xerrada/conferència, que ha comptat amb una àmplia assistència de públic, ha versat sobre tres punts de vista diferents i complementaris: d'una banda, el Policia Tutor d'Andratx i organitzador de la mateixa, Víctor Coll, ha donat indicacions de seguretat i prevenció des de l'àmbit policial. En aquest sentit, ha destacat l'educació i la confiança com a pilars essencials per a aquest bon funcionament, així com el coneixement dels límits i barreres dins de l'ús d'Internet.

De l'altra, la metgessa pediatra Teresa Martínez ha parlat de les addiccions a les noves tecnologies, incidint en què poden derivar en trastorns i qüestions mèdiques, i ha oferit les recomanacions per evitar-ho des de l'àmbit sanitari, especialment en l'entorn familiar.

Finalment, el tècnic informàtic Joan Simó ha explicat des d'una funció més tècnica i teòrica com posar en pràctica les indicacions comentades anteriorment, amb l'objectiu de fer un ús responsable d'Internet i de les noves tecnologies.

A l'acte han assistit també la batlessa d'Andratx Katia Rouarch, juntament amb altres autoritats polítiques del municipi

Data última modificació: 12/02/2020 a les 18:50


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat