Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees

Aquest cap de setmana Ús Sa Rua a Andratx i s'Arracˇ

Tornar Imprimir

Avui matÝ s'han presentat les dues Rues (Andratx, dissabte a les 17h; s'Arracˇ, diumenge a les 12h).

El divendres hi haurÓ una conferŔncia sobre els origens del Carnaval a Mallorca.

Presentaciˇ Rua 2020

Avui matÝ s'ha presentat a la seu de l'Ajuntament d'Andratx la Rua d'Andratx 2020 i la Rua de s'Arracˇ 2020, que se celebraran aquest dissabte 22 i diumenge 23 de febrer respectivament.

En l'acte de presentaciˇ han estat presents la batlessa d'Andratx Katia Rouarch, el regidor de Festes i organitzador de la Rua Abilio GarcÝa, i la regidora de Cultura Ruth Mateu.

Ja el divendres arrencaran els festejos, amb la conferŔncia 'El Carnaval a Mallorca', a cÓrrec de la Dra. Caterina Valriu LlinÓs, a la Sala de Plens de l'Ajuntament a les 19h. Ens parlarÓ de com eren els carnestoltes en els temps dels nostres avis.

El punt Ólgid serÓ, com no, el dissabte 22. A les 17h s'efectuarÓ la sortida de la Rua d'Andratx des del Passeig de Son Mas, com cada any, comenšant la concentraciˇ una hora abans. DesprÚs de la sortida desfilaran pels carrers mÚs cŔntrics del nucli d'Andratx, i l'arribada serÓ a la Plaša d'Espanya. SerÓ en aquesta arribada -a diferŔncia de l'any passat, quan era en el primer pas- quan cada participant o comparsa realitzi el seu n˙mero o actuaciˇ. A destacar en aquest sentit que per a augmentar la seguretat, els cavalls participants no passaran exactament per la Plaša, sinˇ per un carrer paralĚlel.

En aquest 2020 hi haurÓ premis a la millor disfressa individual, tant infantil com adult; a la millor parella infantil i adulta; i a la millor comparsa, tant de mÚs de 10 integrants, com de menys de 10. TambÚ hi haurÓ un premi especial a la millor animaciˇ.

"Tenim molta ilĚlusiˇ posada en aquest dia. Sabem que Ús un dia molt especial, molt divertit, al poble, en el qual la gent participa, i tots gaudeixen, participants i espectadors", destacava Abilio GarcÝa, qui ha afegit que "hem mantingut l'essŔncia de la Rua dels darrers anys, que tant Ŕxit ha tingut, encara que hem introdu´t algunes petites variacions per a tractar de continuar creixent i tambÚ per a millorar en lo possible la seguretat dels participants".

Pel que fa a la Rua de s'Arracˇ, serÓ el diumenge 23 de febrer a partir de les 12h, amb la concentraciˇ des d'una hora abans a Henriettas. A diferŔncia d'Andratx, on les inscripcions es tancaran el dia anterior a la Rua, a s'Arracˇ tothom que vulgui participar es podrÓ apuntar en el mateix punt de sortida fins a mitja hora abans de donar inici.

Hi haurÓ premis per a la millor comparsa de mÚs de deu integrants, per a la millor comparsa de fins a deu integrants, per a la millor disfressa individual adult, i per a la millor disfressa individual infantil. En total, 3820€ en premis a repartir entre els guanyadors d'Andratx i s'Arracˇ.

Data ˙ltima modificaciˇ: 20/02/2020 a les 10:19

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat