Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees

L'Ajuntament d'Andratx organitza una jornada municipal de sensibilitzaciˇ medi ambiental per netejar espais verds del municipi

Tornar Imprimir

El departament de Medi Ambient posa en marxa aquesta jornada de neteja del torrent del Saluet, amb l'objectiu tambÚ de conscienciar de la importÓncia del seu manteniment.

Limpieza Torrente Febrero 2020

L'Ajuntament d'Andratx, mitjanšant el seu departament de Medi Ambient, ha organitzat una jornada mediambiental per a la neteja d'un tram del torrent de Es Saluet, al Port d'Andratx, i a la vegada per a conscienciar de la importÓncia de mantenir nets els torrents com a darrer accÚs a la mar.

Es tracta d'una activitat de voluntariat oberta a tots els p˙blics, que se celebrarÓ dissabte que dia 7 de marš pel matÝ, i en la que es pretÚn dur a terme la neteja del tram final del torrent de Es Saluet, ja al Port d'Andratx.

Llorenš Suau, regidor de l'Órea, ha destacat en aquest sentit que "serÓ una jornada de civisme, d'educaciˇ ambiental, amb la qual conscienciar sobre la necessitat d'un major respecte cap al medi ambient", i ha posat l'accent en la importÓncia de la neteja dels torrents, ja que la major part dels residus i plÓstics que arriben a la mar ho fan a travÚs d'aquests torrents, "algo que mai ens aturam a pensar, per˛ que sens dubte tÚ una incidŔncia tremenda".

La jornada de neteja comenšarÓ a les 10h del matÝ amb la trobada dels voluntaris i de tots aquells ciutadans que lliurement es vulguin unir al PÓrquing de la carretera del Port amb Ús CamÝ des Prat (darrere de l'antic Foc i Fum). EstÓ previst que la jornada duri entre 2 i 3 hores.

Des de l'Ajuntament es recorda als voluntaris que la indumentÓria necessÓria haurÓ de comprendre roba de mÓniga llarga, botes d'aigua, i guants. El material per a dipositar les escombraries serÓ aportat pel propi consistori, aixÝ com el seu posterior trasllat al punt verd.

TambÚ estÓ prevista la presŔncia d'un especialista de la Fundaciˇ Save the Med perquŔ mentre es duu a terme la jornada de neteja pugui explicar la importÓncia del bon manteniment dels torrents, i les tremendes conseqŘŔncies que pot tenir per a la mar i pel medi ambient el fet de no fer aquest correcte manteniment.

Es recorda tambÚ que per als voluntaris que tenguin pensat dur berenar haurÓ de fer-se en tuppers, i la beguda en una cantimplora o ampolla reutilitzable, tal com aconsella Save the Med, "per a comenšar a conscienciar-nos de la importÓncia de reduir l'˙s de plÓstics i envasos d'un sol ˙s".

Si necessiten mÚs informaciˇ ees poden posar en contacte amb el departament de medi ambient, mitjanšant l'adreša de correu electr˛nic mediambient@andratx.cat, o en el n˙mero de telŔfon 971 62 80 11.

Data ˙ltima modificaciˇ: 28/02/2020 a les 10:03

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat