Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees

Presentada una nova ediciˇ de la Mostra de Teatre d'Andratx

Tornar Imprimir

- Es recupera l'esperit amateur de la Mostra

- Quatre obres es representaran durant quatre diumenges consecutius: 8, 15, 22 y 29 de marzo.

Presentaciˇn Mostra de Teatre 2020

Avui matÝ s'ha presentat al Teatre Sa Teulera d'Andratx, la 39ena ediciˇ de la Mostra de Teatre, que es durÓ a terme durant aquest mes de marš. En l'acte de presentaciˇ han estat presents la batlessa d'Andratx Katia Rouarch, la regidora de cultura Ruth Mateu, aixÝ com representants d'algunes de les obres que formaran part de la Mostra.

Una Mostra de Teatre 2020 en la que es recupera el seu esperit inicial, amb l'aposta pel teatre amateur, i que mantÚ el seu format de quatre obres teatrals en quatre diumenges consecutius, totes amb entrada lliure. "Per a aquesta ediciˇ hem volgut recuperar l'esperit amateur de la Mostra; donar veu, com sempre, a les companyies locals i de la resta de Mallorca, i a la vegada obrir la possibilitat de que puguin venir d'altres llocs", ha destacat la Ruth Mateu.

La Mostra arrencarÓ el diumenge 8 de marš amb l'obra 'La Xirgu. Visca el teatre', de la companyia andritxola Voramar Teatre, i sota la direcciˇ de Joan Porcel. Una obra coral amb un missatge reivindicatiu a favor de la llibertat d'expressiˇ.

El segŘent diumenge, 15 de marš, serÓ el torn per a 'Roja', de la Companyia Mals Papers d'Esporles, i dirigida per Neus Nadal. Premi Joan Guasp de Consell al 2018, tracta sobre una hist˛ria badas en fets reals de dones que van haver de sofrir en silenci la repressiˇ desprÚs del 18 de juliol de 1936. Un homenatge a totes les que d'una manera o una altra van ser les protagonistes d'una part de la trista hist˛ria d'Espanya.

El diumenge 22 de marš arribarÓ a Andratx l'obra 'Amant a sou', dirigida per JosÚ David Badia I Valent, de la Compa˝ia PÓnic EscŔnic de ValŔncia. Una comŔdia amb final inesperat protagonitzada per Amparo Sospedra Tarazona i JosÚ Enrique PÚrez i Clemente.

I el cicle es tancarÓ el diumenge 29 de marš amb l'obra 'La Pensiˇ', de la companyia Lacom.unitaT de Palma, i dirigida per Aina CortŔs Mirˇ. Basada en les 'Peces breus' de Tennessee Williams, on les desigualtats socials surten a la llum.

"Finalment nomÚs poden ser quatre obres les que es representen, per˛ volem agrair el treball, la resposta i l'entusiasme a les nou companyies que ens han presentat les seves propostes", assenyala la regidora de cultura. Mateu afegeix que "dins de les obres escollides es tracten temes d'actualitat i de pes en la societat, com la importÓncia de les dones en la nostra hist˛ria, dones moltes vegades oblidades; obres que parlen sobre la mem˛ria hist˛rica de la nostra terra, basades en fets reals de pobles ve´ns per˛ que podrien ser perfectament el nostre municipi, i que convÚ recordar; una obra que posa el toc d'humor a la Mostra, per˛ que parla tambÚ de tab˙s sobre les relacions de parelles; i una quarta obra que parla de les desigualtats socials, un altre tema que, desgraciadament, tambÚ estÓ d'actualitat".

Les quatre obres es representaran al Teatre Sa Teulera, sempre en diumenge (8, 15, 22 i 29 de marš) a les 19h, i sempre amb entrada gratu´ta. Les portes del Teatre Sa Teulera s'obriran una hora abans. "Esperem veure el pati de butaques ple, i que els diumenges de marš siguin, per a tots, diumenges de teatre a Andratx".

DescÓrrega darxius

Descargar archivo

DÝptic informatiu Mostra Teatre 2020
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalßn

Data ˙ltima modificaciˇ: 27/02/2020 a les 13:00

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat