Ajuntament d'Andratx

Inici -> Àrees -> Cultura

La Trapa Trail de s'Arracó torna a ser la millor cursa Trail Mitja distància d'Espanya

Tornar Imprimir

El Brutatló d'Andratx, segona millor cursa d'obstacles.

Trapa Trail 2019

La Trapa Trail de s'Arracó ha estat escollida per tercer any consecutiu com la millor cursa Trail de mitjana distància d'Espanya per la pàgina web referència de la comunitat de corredors del país Runedia.

L'exigent carrera de muntanya, que al 2019 va complir la seva cinquena edició, destaca per la seva espectacularitat, amb uns paisatges increïbles, i per l'ambient que es genera tant en la seva sortida com en la seva arribada. De fet, com es comenta en la web de Runedia -vinculada al diari esportiu català Mundo Deportivo-, "quan corres aquesta carrera entens per què costa tant inscriure's. Tots volem gaudir d'ella!".

La puntuació que ha rebut la Trapa Trail és de 4,36 sobre 5. Els seus acompanyants en el podi són la 'JM - Leyre Trail' navarresa, amb una puntuació de 4,25; i en tercer lloc, amb una nota de 4,23, Rialp Matxicots Mitja, de Lleida.

El Brutatló, segona millor carrera d'obstacles

Entretant, el Brutatló d'Andratx ha estat elegida en la mateixa votació com la segona millor 'cursa d'obstacles', reconeixement que rep per quart any consecutiu, una altra vegada per darrere de la Monzón Templar Race (Osca), que sembla inassolible.

En total, el Brutatló Andratx, que enguany complia la seva vuitena edició, ha rebut una valoració de 4,35 sobre 5, la qual cosa li ha valgut també per a ser la carrera millor votada de les Illes Balears en aquesta categoria.

En aquest sentit, la Trapa Trail de s'Arracó i el Brutatló d'Andratx són, en aquest ordre, les dues carreres millor valorades de la nostra comunitat.

El regidor d'esports de l'Ajuntament d'Andratx, Abilio García, ha assenyalat que aquests resultats són el fruit del treball col·lectiu de tots els organitzadors, col·laboradors i també voluntaris. "Això és el resultat del treball que duem a terme cada dia, des dels diferents àmbits que formem el grup d'esports de l'Ajuntament, i que ara es veu reconegut en tot el país", i ha afegit que "aquests premis no fan sinó estimular-nos a continuar treballant més i millor cada dia per la promoció de l'esport en el municipi"

El rànquing ha estat elaborat amb l'ajuda, els vots i els comentaris de més de 49.710 usuaris que han participat en alguna de les diferents proves i han compartit les seves opinions amb la comunitat de Runedia. El calendari Runedia de 2019 recull informació de 16.754 esdeveniments en el territori Español. S'han valorat aspectes que van des de l'organització de la prova, el preu, l'ambient existent o els serveis oferts, fins uns altres com són la qualitat del recorregut i la dificultat presentada.

Aquí tenen l'enllaç al Rànquing complet de Runedia

Data última modificació: 28/02/2020 a les 14:11


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat