Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Municipi

Andrax ja prepara una nova ediciˇ del CongrÚs Internacional de sostenibiltat energŔtica de la Serra de Tramuntana

Tornar Imprimir

EstÓ previst que es celebri els dies 16 i 17 d'octubre. SerÓ la quarta ediciˇ.

Firma Conveni SENSTRAM 2020

La batlessa d'Andratx, Katia Rouarch, i el Doctor Enginyer JosÚ Pascual de Enginyeria Pascual Esteva, S.L., juntament amb Silvia Ramˇn de Proyectos Embruja2, han signat l'acord de colĚlaboraciˇ per organitzar al mes d'octubre el IV CongrÚs de sostenibilitat  energŔtica de la Serra de Tramuntana, i la IV Fira d'Energies Renovables. EstÓ previst que se celebri el divendres 16 i dissabte 17 en el Passeig de Son Mas.

El CongrÚs reunirÓ durant dos dies a professionals, investigadors i empreses del sector, per a tractar sobre la sostenibilitat energŔtica en aquest paratge declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, entesa aquesta com una de les vies amb major impuls i atractiu de futur per al desenvolupament i progrÚs dels municipis que formen part de la Serra.

SerÓ, tambÚ, punt de trobada d'aquests especialistes amb els ciutadans i organismes p˙blics per a la presentaciˇ i discussiˇ de la situaciˇ energŔtica actual i entre tots valorar previsions de futur i propostes de camins i solucions encaminades a aconseguir la sostenibilitat de la Serra de Tramuntana.

D'aquesta manera Andratx es mantÚ com a pioner i lÝder en donar suport, difondre, conscienciar i implantar l'estalvi energŔtic, les energies renovables de poc impacte ambiental i colĚlaborar en la Sostenibilitat EnergŔtica de la Serra de Tramuntana, formant un gran bloc com˙ amb la resta de municipis que en formen part.

L'esdeveniment constarÓ a mÚs de diferents ponŔncies i d'exposiciˇ d'equips i sistemes d'energies renovables i mobilitat no contaminant, en una programaciˇ que encara s'estÓ definint.

Data ˙ltima modificaciˇ: 10/03/2020 a les 10:21

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat