Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees

Bando Municipal informaciˇ COVID-19

Tornar Imprimir

logo Ayuntamiento

En relaciˇ amb les darreres notÝcies relatives al COVID-19 (coronavirus) i amb l'objectiu de contribuir a la tranquilitat i prudŔncia de la ciutadania, us inform:

Mesures genŔriques de protecciˇ individual, d'acord amb les instruccions de la Conselleria de Salut i Consum:

 • Rentar-se les mans sovint amb aigua i sabˇ, o amb alguna soluciˇ alcoh˛lica.
 • Evitar el contacte estret amb persones que mostrin signes d'afecciˇ respitar˛ria, com ara tos o esternuts.
 • Mantenir una distÓncia d'un metre, aproximadament, amb les persones que presentin signes d'infecciˇ respitat˛ria aguda.
 • Tapar-se la boca i el nas amb mocadors d'˙n sol ˙s en tossir o esternudar.

Aquestes mesures, a mÚs, protegeixen de malalties freqŘents, com la grip. A Espanya no cal prendre precaucions especials amb els animals ni amb els aliments per evitar infectar-se amb aquest coronavirus. Cal tenir a mÚs en compte que la poblaciˇ general sana no necessita mascaretes.

Pel que fa als colĚlectius, i sempre segons les indicacions de la Conselleria de Salut i Consum:

 • Queda prohibit, durant els propers 30 dies, la celebraciˇ d'actes culturals, socials i qualsevol reuniˇ a partir de mil persones.
 • Els aconteixements esportius que reuneixin a mÚs de mil persones es duran a terme a porta tancada. Els de menys de mil persones, incl˛s l'esport base, es podrÓ celebrar amb l'entrada de p˙blic, per˛ amb l'autoritzaciˇ prŔvia de la Direcciˇ General de Salut P˙blica.
 • Es recomana en qualsevol cas evitar tot el possible els actes, esdeveniments o celebracions on es pugui preveure una aglomeraciˇ important de persones.

D'altra banda, volem informar tambÚ d'aquestes recomanacions locals:

 • Es recomana a aquells ciutadans andritxols que hagin de fer ˙s del Servei d'Atenciˇ al CiutadÓ de l'Ajuntament d'Andratx (SAC) que ho faci de manera responsable i, en els casos possibles, facin el registre i/o consultes per via telemÓtica (Seu Electr˛nica) o telef˛nica (971 62 80 00).
 • El Centre de Salud d'Andratx continua funcionant amb normalitat, amb modificacions en la manera d'atendre al pacient. Es prega un ˙s responsable del PAC i de la resta de serveis sanitaris.
 • El servei d'aigŘes i clavegueram d'Andratx (GESBA) tancarÓ les seves oficines d'atenciˇ al client a partir del dilluns 16. Totes les gestions administratives s'hauran de fer via email (gesba.andratx@acciona.com) o via telef˛nica (971 23 52 67). S'habilitarÓ tambÚ un telŔfon 24h per urgŔncies: 666 491 528.

Totes aquestes informacions poden quedar subjectes a modificacions que s'aconsellin en cada moment des de les autoritats sanitÓries.

La Conselleria recomana que, davant qualsevol dubte de salut, la poblaciˇ es dirigeixi al servei d'atenciˇ telef˛nica 061 Salut Respon.

AixÝ mateix, per afavorir l'accÚs a informaciˇ rigorosa i actualitzada la Conselleria ha activat la pÓgina web coronaviurus.caib.es i el telŔfon 900 101 863.

Data ˙ltima modificaciˇ: 14/03/2020 a les 23:25

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Botˇ Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs Pagament de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat