Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees

Alteracions en el trÓnsit per obres al Carrer de l'Havana

Tornar Imprimir

logo Ayuntamiento

El proper dilluns 16 de marš comencen les obres de rehabilitaciˇ de la passarelĚla del Carrer de l'Havana, un punt molt freqŘentat per vianants, especialment infants que acudeixen al CEIP Es Vinyet. Amb aquesta obra es permetrÓ el trÓnsit dels vianants sense que aquests hagin d'envair la calšada.

Aix˛ significa tambÚ que a partir del dilluns 16 el trÓnsit al Carrer de l'Havana estarÓ tallat.

Per a poder permetre el seu accÚs, i especialment l'accÚs al CEIP ES Vinyet, es reestructurarÓ el trÓnsit circumdant. AixÝ, es canviarÓ el sentit del CamÝ ES Vinyet en direcciˇ a Carrer GalÝcia; i el Carrer Aragˇ serÓ d'un ˙nic sentit, direcciˇ CamÝ ╔s Vinyet.

EstÓ previst que les obres durin 10 dies, i els ve´nats tendran permŔs l'aparcament entrant pel CamÝ Es Vinyet.

Per a qualsevol dubte poden consultar a la Policia Local (971 62 80 08).

Lamentam les molŔsties que es puguin ocasionar.

Data ˙ltima modificaciˇ: 12/03/2020 a les 13:59

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Botˇ Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat