Ajuntament d'Andratx

Inici -> Àrees

Comunicat oficial de l'Ajuntament amb mesures davant el COVID-19

Tornar Imprimir

logo Ayuntamiento

En relació amb les darreres notícies relatives al COVID-19 (coronavirus), i d'acord amb les indicacions de la Conselleria de Salut i Consum de les Illes Balears, l'Ajuntament d'Andratx declara la suspensió com a mesura de contenció de tots els esdeveniments públics socials, culturals, educatius i esportius organitzats per la corporació municipal inicialment fins al proper 12 d'abril. Aquesta suspensió inclou, entre els events més destacats, la Fira d'Andratx o la Mostra de Teatre.

Als mercats setmanals d'Andratx i s'Arracó només es permetrà la venda d'alimentació i de flors i planters.

Es decreta el tancament, inicialment fins dia 30 de març, dels centres públics següents:

 • El Centre de Dia, i altres centres de gent gran
 • L'Escola d'Adults, l'Escola de Música i les escoletes municipals (hi haurà el professorat disponible per qualsevol necessitat d'urgència, per via telefònica o via telemàtica)
 • El Casal de Joves, el Centre Universitari i els centres culturals i teatres
 • Totes les instal·lacions esportives del municipi (això inclou les competicions decretades per les respectives federacions però també les activitats que s'hi puguin desenvolupar al seu interior)
 • La Biblioteca Municipal (únicament es permetrà el servei de préstec i devolucions, sempre atenent-se de manera individual i segons les indicacions del personal de la Biblioteca)
 • Els parcs infantils municipals

L'atenció ciutadana a l'Ajuntament i el resgistre presencial es realitzarà únicament mitjançant cita prèvia en els casos que es considerin d'urgència o inajornables. Per aquest motiu, s'habiliten les línies telefòniques següents: 971 62 80 00, 971 62 80 01 i 971 62 80 02. Pels tràmits no urgents, i de manera obligatòria per a les persones jurídiques, disposen de la Seu Electrònica. 

Totes aquestes informacions poden quedar subjectes a modificacions que s'aconsellin en cada moment des de les autoritats sanitàries.

Novament volem reiterar les recomanacions generals que s'han fet públiques aquests dies:

 • Rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó, o amb alguna solució alcohòlica.
 • Evitar el contacte estret amb persones que mostrin signes d'afecció respitaròria.
 • Tapar-se la boca i el nas amb mocadors d'ún sol ús en tossir o esternudar.
 • Recomanam encaridament evitar les concentracions de persones que no siguin estrictament necessàries.
 • Comunicar-se amb el telèfon de consultes mèdiques 061 en cas de sentir símtpomes (febre, tossina, sensació de manca d'aire). En cap cas s'ha d'acudir al centre de salut ni a urgències.

Podeu trobar informació addicional sobre el coronavirus en la següent pàgina web de la Conselleria de Salut i Consum de les Illes Balears: http://coronavirus.caib.es 

Descàrrega darxius

Descargar archivo

Ban Municipal mesures COVID-19
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalán

Data última modificació: 13/03/2020 a les 18:38

Aneu a la Seu Electrònica Portal de Transparència (Botó) Botó Cita Prèvia Botó Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs Pagament de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES Línia Verda Accessos a tràmits Botó Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca Catàleg Patrimoni Botón Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat