Ajuntament d'Andratx

Inici -> Àrees

Comunicat conjunt de tots els grups polítics amb representació a l'Ajuntament d'Andratx

Tornar Imprimir

logo Ayuntamiento

Davant de l'Estat d'Alarma decretat pel Govern Central,  tots els grups polítics amb representació a l'Ajuntament d'Andratx ens dirigim a la ciutadania del nostre municipi per a que prengui consciència de la situación en què ens trobam.

És molt important que respecti totes i cada una de les indicacions i les recomanacions donades pel Govern de l'Estat, pel Govern de les Illes Balears, i pels bans municipals emesos durant aquests dies.

Totes les forces polítiques municipals apel·lam a la responsabilitat dels ciutadans del nostre municipi per a fer front a aquesta situación de pandèmia en què ens trobam. 

Entre tots i totes ho superarem.

Descàrrega darxius

Data última modificació: 14/03/2020 a les 23:19

Aneu a la Seu Electrònica Portal de Transparència (Botó) Botó Cita Prèvia Botó Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES Línia Verda Accessos a tràmits Botó Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca Catàleg Patrimoni Botón Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat