Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Municipi

Informaciˇ d'Andratx davant el Coronavirus

Tornar Imprimir

logo Ayuntamiento

L'Ajuntament d'Andratx es troba en contÝnua colĚlaboraciˇ amb la Conselleria de Salut, i fent extensibles les seves indicacions, aixÝ com les assenyalades pel Reial Decret que estableix l'Estat d'Alarma, vol indicar:

En primer lloc, incidir en la importÓncia de que totes les persones es quedin a casa seva en tot el possible. Igualment, recomana seguir sempre els canals d'informaciˇ oficials, i no fer cas de falses informacions que puguin aparŔixer per altres mitjans.

Recordar les mesures de contenciˇ determinades pel consistori desprÚs de la reuniˇ celebrada avui per l'equip de govern. Mesures que complementen les establertes pel Govern de les Illes Balears i pel Govern de l'Estat:

- L'atenciˇ al ciutadÓ i el registre presencial es faran exclusivament amb cita prŔvia, i en els casos que es considerin urgents o inajornables. Amb aquest objectiu s'han habilitat dos nos telŔfons, el 971 62 80 01 i el 971 62 80 02, que s'afegeixen al 971 62 80 00, ja existent. Per a qualsevol altra trÓmit o consulta disposen de la via telemÓtica, especialment de la Seu Electrˇnica.

D'aquesta manera es garanteix des de l'Ajuntament la continu´tat de la gestiˇ de l'administraciˇ, i la prestaciˇ de tots els serveis, ja sigui de manera presencial (si Ús urgent), telef˛nica o telemÓtica, i l'atenciˇ a tots els ve´ns que ho necessitin.

- Sobre la prestaciˇ dels Serveis Socials, quedarÓ garantida tant l'ajuda a domicili com el de menjar a domicili. Aquests serveis es consideren absolutament imprescindibles, i mÚs tractant-se de persones que pertanyen al grup d'alt risc davant d'una possible infecciˇ per COVID-19. A mÚs, es mantindran els serveis mÝnims d'urgŔncia dels agents socials, ja siguin educadores, psic˛loga o treballadores familiars.

- Tots els centres p˙blics (com ara la Biblioteca, el Centre de Dia, el Centre Universitari, els teatres, l'Escola d'adults, l'Escola de m˙sica, les escoletes municipales...) quedaran tancats. TambÚ totes les instalĚlacions esportives, aixÝ com els parcs infantils municipals. Totes les activitats previstes per a les pr˛ximes dates queden ajornades, tal com s'ha anat informant.

- En el cas de la Policia Local d'Andratx, l'assistŔncia presencial serÓ nomÚs en els casos d'estricta necessitat. Per a tots els altres trÓmits o gestions, disposen del telŔfon 971 62 80 08. En el cas d'acudir presencialment, nomÚs es permetrÓ l'entrada a una persona a la vegada. L'espera es farÓ fora de les instalĚlacions, havent de respectar la distÓncia de seguretat entre persones de dos metres. Entraran quan aixÝ ho indiqui la Policia Local.

- Els Mercats Municipals, d'Andratx i s'Arracˇ, romandran oberts exclusivament per a la venda de productes d'alimentaciˇ, plantes i planters. Qui hagi d'anar-hi per adquirir aquests productes, ho haurÓ de fer sempre d'un en un, i respectant sempre la distÓncia de seguretat de dos metres.

- Els cementiris municipals estaran tancats. NomÚs s'obriran per a les possibles inhumacions (enterros), seguint sempre els trÓmits reglamentaris. Por recomanaciˇ sanitÓria no es podran fer velatoris. 

- El Punt Verd es tanca, i es suspŔn la recollida domiciliÓria de voluminosos. La recollida de fems, aixÝ com la neteja viÓria, seguiran com fins ara.

- El Centre Sanitari d'Andratx roman obert, per˛ nomÚs s'atendrÓ si Ús absolutament necessari. Es prega telefonar prŔviament al 971-437079 o al 902 079079.

- El Jutjat de Pau atendrÓ totes les consultes, dels ciutadans i dels professionals, telef˛nicament al 971 13 64 62. Els ˙nics trÓmits que es seguiran fent sˇn 1)Expediciˇ de llicŔncies d'enterrament, 2) Celebraciˇ de matrimoni ˙nicament en casos de 'articulos mortis', i 3) Inscripcions de neixement urgents. Tots ells amb cita telef˛nica.

Agra´r la feina i la plena disposiciˇ i colĚlaboraciˇ amb totes les mesures preses per part del personal de l'Ajuntament.

Totes les informacions aquÝ referides queden subjectes a possibles modificacions que es puguin aconsellar en qualsevol moment des de les autoritats sanitÓries.

Trobareu mÚs informaciˇ sobre el coronavirus a la pÓgina web habilitada a tal efecte per la Conselleria de Salut i Consum de les Illes Balears: http://coronavirus.caib.es

Finalment, volem repetir l'extrema necessitat de que totes les persones es quedin a casa.

Web: Informaciˇ Govern de les Illes Balears

DescÓrrega darxius

Data ˙ltima modificaciˇ: 17/03/2020 a les 12:52

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat