Ajuntament d'Andratx

Inici -> Àrees -> Formación y Ocupación

Informació d'Andratx davant el Coronavirus

Tornar Imprimir

logo Ayuntamiento

L'Ajuntament d'Andratx es troba en contínua col·laboració amb la Conselleria de Salut, i fent extensibles les seves indicacions, així com les assenyalades pel Reial Decret que estableix l'Estat d'Alarma, vol indicar:

En primer lloc, incidir en la importància de que totes les persones es quedin a casa seva en tot el possible. Igualment, recomana seguir sempre els canals d'informació oficials, i no fer cas de falses informacions que puguin aparèixer per altres mitjans.

Recordar les mesures de contenció determinades pel consistori després de la reunió celebrada avui per l'equip de govern. Mesures que complementen les establertes pel Govern de les Illes Balears i pel Govern de l'Estat:

- L'atenció al ciutadà i el registre presencial es faran exclusivament amb cita prèvia, i en els casos que es considerin urgents o inajornables. Amb aquest objectiu s'han habilitat dos nos telèfons, el 971 62 80 01 i el 971 62 80 02, que s'afegeixen al 971 62 80 00, ja existent. Per a qualsevol altra tràmit o consulta disposen de la via telemàtica, especialment de la Seu Electrónica.

D'aquesta manera es garanteix des de l'Ajuntament la continuïtat de la gestió de l'administració, i la prestació de tots els serveis, ja sigui de manera presencial (si és urgent), telefònica o telemàtica, i l'atenció a tots els veïns que ho necessitin.

- Sobre la prestació dels Serveis Socials, quedarà garantida tant l'ajuda a domicili com el de menjar a domicili. Aquests serveis es consideren absolutament imprescindibles, i més tractant-se de persones que pertanyen al grup d'alt risc davant d'una possible infecció per COVID-19. A més, es mantindran els serveis mínims d'urgència dels agents socials, ja siguin educadores, psicòloga o treballadores familiars.

- Tots els centres públics (com ara la Biblioteca, el Centre de Dia, el Centre Universitari, els teatres, l'Escola d'adults, l'Escola de música, les escoletes municipales...) quedaran tancats. També totes les instal·lacions esportives, així com els parcs infantils municipals. Totes les activitats previstes per a les pròximes dates queden ajornades, tal com s'ha anat informant.

- En el cas de la Policia Local d'Andratx, l'assistència presencial serà només en els casos d'estricta necessitat. Per a tots els altres tràmits o gestions, disposen del telèfon 971 62 80 08. En el cas d'acudir presencialment, només es permetrà l'entrada a una persona a la vegada. L'espera es farà fora de les instal·lacions, havent de respectar la distància de seguretat entre persones de dos metres. Entraran quan així ho indiqui la Policia Local.

- Els Mercats Municipals, d'Andratx i s'Arracó, romandran oberts exclusivament per a la venda de productes d'alimentació, plantes i planters. Qui hagi d'anar-hi per adquirir aquests productes, ho haurà de fer sempre d'un en un, i respectant sempre la distància de seguretat de dos metres.

- Els cementiris municipals estaran tancats. Només s'obriran per a les possibles inhumacions (enterros), seguint sempre els tràmits reglamentaris. Por recomanació sanitària no es podran fer velatoris. 

- El Punt Verd es tanca, i es suspèn la recollida domiciliària de voluminosos. La recollida de fems, així com la neteja viària, seguiran com fins ara.

- El Centre Sanitari d'Andratx roman obert, però només s'atendrà si és absolutament necessari. Es prega telefonar prèviament al 971-437079 o al 902 079079.

- El Jutjat de Pau atendrà totes les consultes, dels ciutadans i dels professionals, telefònicament al 971 13 64 62. Els únics tràmits que es seguiran fent són 1)Expedició de llicències d'enterrament, 2) Celebració de matrimoni únicament en casos de 'articulos mortis', i 3) Inscripcions de neixement urgents. Tots ells amb cita telefònica.

Agraïr la feina i la plena disposició i col·laboració amb totes les mesures preses per part del personal de l'Ajuntament.

Totes les informacions aquí referides queden subjectes a possibles modificacions que es puguin aconsellar en qualsevol moment des de les autoritats sanitàries.

Trobareu més informació sobre el coronavirus a la pàgina web habilitada a tal efecte per la Conselleria de Salut i Consum de les Illes Balears: http://coronavirus.caib.es

Finalment, volem repetir l'extrema necessitat de que totes les persones es quedin a casa.

Web: Informació Govern de les Illes Balears

Descàrrega darxius

Data última modificació: 17/03/2020 a les 12:52

Te pot interessar...

Aneu a la Seu Electrònica Portal de Transparència (Botó) Botó Cita Prèvia Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES Línia Verda Accessos a tràmits Botó Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca Catàleg Patrimoni Botón Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat