Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees

Convocat˛ria d'ajudes i subvencions de les Órees de Cultura, Educaciˇ j Joventut per a l'any 2020

Tornar Imprimir

logo Ayuntamiento

L'Ajuntament d'Andratx ha obert aquest dimarts el termini de convocat˛ria d'ajudes i subvencions 2020 per a totes aquelles associacions culturals, educatives i juvenils d'Andratx amb l'objectiu de:

  1. Fomentar les activitats culturals, educatives, juvenils, l˙diques i socials, de les associacions inscrites al registre municipal.
  2. Fomentar la participaciˇ ciutadana al municipi d'Andratx.
  3. Fomentar el teixit associatiu al municipi d'Andratx.
  4. Fomentar la igualtat de gŔnere a les activitats d'Andratx.
  5. Fomentar projectes socials que utilitzin l'art i la cultura com a eina de transformaciˇ social.

Podran solĚlicitar les subvencions les associacions o entitats culturals, educatives o juvenils del municipi d'Andratx legalment constitu´des, sense Ónim de lucre, i inscrites al Registre Municipal d'Associacions de l'Ajuntament, i que tinguin el seu domicili social situat al municipi d'Andratx i que projectin realitzar activitats, projectes o programes objectes de la present convocat˛ria de subvencions.

L'import de la convocat˛ria ascendeix per aquest 2020 a un import mÓxim de 60.000 €. ╔s a dir, un 20% mÚs que l'any anterior. A mÚs, l'import mÓxim a concedir a les entitats o associacions serÓ de 6.500, pujant per tant en 500€ respecte als anys anteriors.

El termini per presentar la documentaciˇ serÓ de 20 dies hÓbils a partir de el moment en quŔ perdi la vigŔncia el Reial Decret 463/2020, de 14 de marš -o les seves eventuals pr˛rrogues-, pel qual es declara l'Estat d'Alamar per a la gestiˇ de la situaciˇ de crisi sanitÓria ocasionada pel COVID-19.

Ho podran fer a partir d'aquest moment en el Servei d'Atenciˇ al CiutadÓ (SAC) de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 8.30ha 13.30h, o en els llocs establerts en l'art.16 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre 2015, procediment administratiu com˙. Igualment, tambÚ es podrÓ realitzar mitjanšant la Seu Electr˛nica.

Adjunt trobaran la convocat˛ria amb les bases publicades en el BOIB, aixÝ com els annexos.

Data ˙ltima modificaciˇ: 01/04/2020 a les 09:24

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Botˇ Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat