Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees

Primer paquet de mesures econ˛miques davant la situaciˇ actual

Tornar Imprimir

logo Ayuntamiento

L'Ajuntament d'Andratx ha posat en marxa un primer paquet de mesures econ˛miques extraordinÓries amb la intenciˇ de donar suport a la ciutadania davant la situaciˇ d'alarma dictada pel Govern de l'Estat que obliga al confinament de la poblaciˇ i al tancament temporal de molts de negocis. 

Les mesures sˇn les segŘents:

  • Escoletes i Centre de dia

Com que les mensualitats es paguen sempre al comenšament del mes, es tornarÓ l'import corresponent al mes de marš a partir del dia 14, dia en quŔ es van deixar de prestar els serveis a ambdˇs centres. 

Igualment, no es reaunadarÓ el cobrament a cap dels dos fins que es torni a posar en marxa el servei.

  • Escola d'Adults i Escola de M˙sica

Pels que facin el pagament de manera trimestral, estaran exempts del pagament del tercer trimestre. A mÚs, se'ls retornarÓ l'import corresponent al segon trimestre des del 14 de marš.

Pels que facin el pagament de manera anual, se'ls retornarÓ l'import corresponent al segon trimestre des del 14 de marš, aixÝ com l'import Ýntegre del tercer trimestre.

  • Exempcions a les taxes d'ocupaciˇ de la via p˙blica:

Els bars, cafeteries i restaurants que hagin pagat la taxa d'ocupaciˇ de la via p˙blica amb taules i cadires, els hi serÓ retornat el 100% de tot l'any 2020 a partir del 14 de marš.

Aquells que encara no ho hagin abonat, no se'ls cobrarÓ l'import corresponent a tot l'any 2020 a partir del 14 de marš.

  • Mercats:

No se'ls cobrarÓ l'ocupaciˇ durant el 2020. A aquells que ja ho hagin abonat, els hi serÓ retornat.

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Andratx continuarÓ treballant per a dur a terme noves mesures i paquets econ˛mics per tractar de palĚliar els perjudicis econ˛mics derivats de la situaciˇ d'alarma pel coronavirus, complementant les mesures que posin en marxa tant el Govern de l'Estat com el Govern de les Illes Balears.

Data ˙ltima modificaciˇ: 03/05/2020 a les 10:11

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Botˇ Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat