Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Nostre Ajuntament -> Sessions del Ple

Andratx llanša una campanya de suport al comerš local

Tornar Imprimir

Amb el lema 'Tu pots ser la cura del comerš local', l'Ajuntament d'Andratx cerca resaltar els beneficis de comprar al comerš del municipi.

Campanya Promociˇ Comerš 2020

L'Ajuntament d'Andratx, mitjanšant la seva regidoria de Comerš i Promociˇ Econ˛mica, ha posat en marxa la campanya 'Tu pots ser la cura del comerš local', amb l'objectiu de donar un impuls al comerš local del municipi en aquests temps d'incertesa que vivim i que hi haurÓ pr˛ximament per la crisi del covid-19.

Una campanya que cerca impactar al ciutadÓ, no deixar-lo indiferent, animant-lo a colĚlaborar en la 'cura' dels negocis locals i de proximitat, 'ferits' desprÚs de la crisi del coronavirus. Per aix˛ mateix la primera imatge serÓ la d'una petita tireta animant als ciutadans a que "no deixin que s'agreugin mÚs les ferides dels nostres negocis".

PretÚn, doncs, fer una crida als ciutadans perquŔ, en tot el que sigui possible, colĚlaborin en l'adquisiciˇ dels seus productes en el propi municipi, defensant a la vegada els valors de proximitat, el tracte personalitzat, la qualitat del producte i del servei, la tradiciˇ o la creaciˇ de feina en el municipi.

"Durant aquest confinament, molts negocis han mostrat la seva solidaritat amb el municipi. Tots ho hem vist. Tornar a la normalitat de la seva activitat econ˛mica durant aquestes fases serÓ complicat, i per aix˛ ara creiem que Ús el moment de retornar-los l'ajuda, de colĚlaborar en la seva recuperaciˇ", destaca Toni Bordoy, regidor de Comerš i Promociˇ Econ˛mica de l'Ajuntament d'Andratx.

La campanya, que coincideix amb l'inici de la reobertura dels establiments comercials, es prolongarÓ durant diverses setmanes, i paralĚlelament li acompanyaran altres mesures i propostes concretes i directes per a ajudar al comerš local.

Es tracta, doncs, d'una acciˇ conjunta per a ajudar al comerš local. D'una banda, totes les mesures que estiguin en mans del consistori, algunes de les quals ja s'han dut a terme (com la reducciˇ de taxes per a les terrasses dels bars i restaurants, la creaciˇ d'un mapa que permet la consulta i localitzaciˇ dels comeršos i negocis, o l'aportaciˇ de mampares protectores a tots els comeršos que s'inclouen com a serveis essencials). I de l'altra, la colĚlaboraciˇ del ciutadÓ del municipi.

"Sabem que aix˛ Ús una ajuda, per˛ no basta per a palĚliar la situaciˇ de tots els que s'estan veient afectats per aquesta crisi. Per aix˛, no aturam ni un minut de cercar noves ajudes, noves solucions, noves mesures que puguin arribar a tots els negocis, comeršos, treballadors i aut˛noms del municipi" conclou Bordoy.

Data ˙ltima modificaciˇ: 21/06/2020 a les 18:10


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat