Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Nostre Ajuntament -> Sessions del Ple

Oberta la convocat˛ria de solĚlicitud de subvenciones per a la rehabilitaciˇ de fašanes 2020

Tornar Imprimir

El termini per presentar les solĚlicituts de subvenciˇ s'obrirÓ a partir del dia segŘent en que perdi la vigŔncia el RD pel que es declara l'Estado d'Alarma.

logo Ayuntamiento

L'Ajuntament d'Andratx ha obert la convocat˛ria per a la solĚlicitud de subvencionsáper a la realitzaciˇ d'obres d'embelliment, manteniment,áconservaciˇ, restauraciˇ i rehabilitaciˇ de les fašanes dels immobles ubicats en els nuclis urbans deláterme municipal d'Andratx 2020.

Es poden acollir a aquesta convocat˛ria de subvencions els edificis d'habitatges unifamiliars, plurifamiliars, conjunts d'apartaments o d'habitatges adossats. Els elements de l'edifici objecte de subvenciˇ seran totes aquelles obres dirigides a conservar l'aspecte de les fašanes en el seu conjunt i totalitat, incloent-hi tots els elements com elsárÓfecs, cornises, mŔnsules, balconades, baranes, llindes, ampits, fioles, fusteries, referits i d'altres, que en conjunt constitueixen laáfašana.

El programa posa a la disposiciˇ dels andritxols un total de 100.000€, amb l'objectiu de recuperar les fašanes i a la vegada millorar la imatge del municipi. L'import de la subvenciˇ cobrirÓ el 25% del pressupost d'execuciˇ material, fins a arribar a un mÓxim de 15.000.- € per edifici. Les obres objecte de subvenciˇ hauran d'estar acabades en el termini improrrogable que acaba dia 15 de novembre de 2020, independentment dels terminis especificats a la llicŔncia.

Les solĚlicituds de subvencions d'aquesta convocat˛ria es podran presentar en el termini de 30 dies naturals, comptadors a partir de l┤endemÓáen que perdi vigŔncia el RD 463/2020, de 14 de marš, pel que es declara l┤estat d┤alarma, o de les seves pr˛rrogues.

Les solĚlicituds es podran presentar d'acord amb el que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procedimentáadministratiu com˙ de les administracions p˙bliques de les segŘents formes:

-áTELEM└TICAMENT: mitjanšant la Seu Electr˛nica d'Andratx (https://andratx.sedelectronica.es/) o el Registre electr˛nicácom˙ (REC) de l'Administraciˇ General de l'Estat (https://rec.redsara.es).

- PRESENCIALMENT (nomÚs per a persones fÝsiques): Al Servei d'Atenciˇ Ciutadana (SAC) de l'Ajuntament d'Andratx de 08:30 a 13:30áde dilluns a divendres o a qualsevol de les oficines de registre de l'Administraciˇ auton˛mica, de l'Administraciˇ General de l'Estat, de laáresta de comunitats aut˛nomes o de les entitats que integren l'Administraciˇ local. A mÚs, tambÚ es potáenviar la documentaciˇ per correu postal (nomÚs per a persones fÝsiques).

Trobaran tota la informaciˇ necessÓria en els documents adjunts.

DescÓrrega darxius

Descargar archivo

Extracte Edicte al BOIB Subvencions Fašanes 2020
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalßn

Data ˙ltima modificaciˇ: 05/06/2020 a les 08:36


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat