Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees

Programa Mare de DÚu del Carme 2020

Tornar Imprimir

Portada Mare de DÚu del Carme 2020

Enguany, davant la situaciˇ complicada i d'incertesa que estem vivint, no podrem celebrar les Festes del Port d'Andratx, les Festes de la Mare de De˙ del Carme, com ens agrada fer-ho.

╔s per aix˛ que, seguint les mesures que exigeix aquesta nova normalitat a la que ens adaptam dia a dia, per majoria absoluta i perquŔ creem que Ús el mÚs assenyat, s'ha decidit suspendre les activitats mÚs esperades i mÚs celebrades que se celebraven en els ˙ltims anys. Ens referim, per exemple, a la cancelĚlaciˇ de la processˇ marinera, la Nit del Cavall, o la Nit del Foc, entre d'altres, i per descomptat les revetlles.

No obstant aix˛, s'ha tractat de configurar un programa en el qual puguin celebrar-se algunes activitats; en el qual pugui persistir aquest sentiment de trobar-nos en Festes, malgrat tot; i en el qual siguin presents els actes religiosos. AixÝ, se celebrarÓ la tradicional missa en honor a la Mare de DÚu del Carme el dijous, dia de la patrona, a les 20h. Per˛ tambÚ algun concert (sempre amb aforament limitat, clar); alguna activitat esportiva; i un espectacle de llums que podran contemplar des de tot el Port.

Adjunt trobaran el programa definitiu per a aquests pr˛xims dies.

DescÓrrega darxius

Descargar archivo

Programa Mare de DÚu del Carme 2020
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalßn

Data ˙ltima modificaciˇ: 29/07/2020 a les 10:52

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Botˇ Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat