Ajuntament d'Andratx

Inici -> Àrees

Cancel·lada la Festa de la Mare de Déu dels Àngels 2020

Tornar Imprimir

L'Ajuntament d'Andratx lamenta comunicar la cancel·lació de la Festa de la Mare de Déu dels Àngels 2020 (Ses Madones), prevista pel proper diumenge 2 d'agost.

Madones Portada

Tot i els esforços per tractar de celebrar la Festa de la Mare de Déu dels Àngels (Ses Madones) el proper diumenge 2 d'agost, seguint sempre tots els protocols i mesures de seguretat, finalment l'Ajuntament d'Andratx reunit ahir amb l'associació organitzadora, van decidir suspendre aquesta festa tradicional del nostre municipi per aquest 2020.

La situació en què ens trobam, i per la tranquilitat de tothom, ens ha fet arribar a la conclusió de què, per responsabilitat, la millor opció és la de cancel·lar aquesta edició de Ses Madones 2020.

La nostra primera i màxima prioritat en aquest moments és la de salvaguardar la salut de tots els ciutadans i ciutadanes. I celebrar aquesta mena d'esdeveniments pot ser no sigui la millor manera de fer-ho.

No ha estat una decisió sencilla. S'han estudiat totes les opcions per poder-la celebrar amb seguretat, però finalment creiem que aquesta és a dia d'avui la millor solució possible.

Això si, l'any que ve prometem tornar amb més força i més il·lusió que mail.

Finalment, volem agrair a totes les persones que fan possible aquesta Festa de la Mare de Déu dels Àngels, aquesta celebració de Ses Madones, i igualment volem encomanar a tots els ciutadans del municipi d'Andratx a continuar amb el bon comportament, a seguir les pautes marcades per les autoritats sanitàries i a, entre tots, superar el més prest possible aquesta situació.

Data última modificació: 17/07/2020 a les 12:54

Aneu a la Seu Electrònica Portal de Transparència (Botó) Botó Cita Prèvia Botó Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES Línia Verda Accessos a tràmits Botó Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca Catàleg Patrimoni Botón Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat