Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees

Subvenciˇ per a activitats esportives i estades de lleure d'estiu en l'any 2020

Tornar Imprimir

Subvencions Esports 2020

El Consell de Mallorca i l'Ajuntament d'Andratx posen en marxa una convocat˛ria de subvencions destinades a famÝlies consistenc en un ajut econ˛mica de les despeses derivades de la inscripciˇ dels nins i nines a activitats esportives i de lleure en l'any 2020 en l'illa de Mallorca.

La solĚlicitud de subvenciˇ es troba ja oberta, i es pot formalitzar fins al proper dijous 10 de setembre, o fins al moment en el qual s'acabi el crŔdit disponible.

Les solĚlicituds s'atendran per rigorˇs ordre d'arribada.á

Trobaran adjunta la documentaciˇ necessÓria, aixÝ com tota la informaciˇ. TambÚ la trobaran en aquest enllaš de la Seu Electrˇnica

Forma de presentaciˇ:

Les solĚlicituds es podran presentar d'acord amb el que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu com˙ de les administracions p˙bliques de les segŘents formes:

TELEM└TICAMENT: a travÚs de la Seu Electr˛nica de l'Ajuntament d'Andratx, mitjanšant l'enllaš adjunt. Per poder dur a terme un registre telemÓtic cal disposar d'un certificat electr˛nic o DNI electr˛nic o Cl@ve pin.

PRESENCIALMENT: Al Servei d'Atenciˇ Ciutadana (SAC) de l'Ajuntament d'Andratx obligat˛riament amb cita prŔvia (08:30 a 13:30 de dilluns a divendres) o a qualsevol de les oficines de registre de l'Administraciˇ auton˛mica, de l'Administraciˇ General de l'Estat, de la resta de comunitats aut˛nomes o de les entitats que integren l'Administraciˇ local.

Web: Tramitaciˇ de la subvenciˇ per a activitats esportives i d'oci a la Seu Electrˇnica

Data ˙ltima modificaciˇ: 17/07/2020 a les 12:13

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Botˇ Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat