Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees

Gran Ŕxit de participaciˇ al Premi Baltasar Porcel de novelĚla curta

Tornar Imprimir

El certamen, que forma part dels Premis Andratx 2020, compta amb un total de 41 obres presentades.

Certamen Baltasar Porcel Novela corta 2020

Divendres passat 17 de juliol acabava el termini de presentaciˇ d'obres participants en el Premi Baltasar Porcel de novelĚla curta, un certamen que forma part dels Premis Andratx, i ho ha fet amb un Ŕxit de participaciˇ sense precedents. En total, 41 obres s'han presentat al concurs, provinents de tota la geografia espanyola.

Les bases del concurs estenen la seva participaciˇ a totes les persones interessades, sense lÝmits d'edat ni lloc de procedŔncia, tema lliure, i una extensiˇ mÝnima de 80 pÓgines i mÓxima de 120 pÓgines.

"Aquest significatiu augment en la participaciˇ Ús per a nosaltres un gran motiu d'alegria", ha destacat la regidora de cultura Ruth Mateu, qui ha afegit que "enguany s'ha fet una important tasca de difusiˇ del concurs, per˛ creiem que tambÚ el fet del confinament ha ajudat a despertar el costat mÚs creatiu de les persones".

En les properes setmanes el jurat compost per Inmaculada Riera Hernßndez, Llicenciada en Filologia HispÓnica; Rafael Oliver Gramßtico, Director de la Revista local n'AlÝ; i Ana Mulet Bauzß, Llicenciada en Filologia HispÓnica, estarÓ immers en el treball de selecciˇ del guanyador, que serÓ premiat amb una dotaciˇ econ˛mica de 4000€, i la publicaciˇ del manuscrit.

El guanyador del Premi Baltasar Porcel de novelĚla curta es donarÓ a conŔixer en un acte de reconeixement a finals d'aquest any, en el qual seran premiats tambÚ els vencedors de tots els certÓmens que formen part dels Premis Andratx 2020; aix˛ Ús, el Premi Pere Ferrer de Recerca; i tres premis en arts plÓstiques: el Premi Josep Ventosa de Pintura; el Premi Especial de Pintura per a Artistes Locals; i el Premi Rafael Ferrer de Fotografia.

Data ˙ltima modificaciˇ: 24/07/2020 a les 13:18

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Botˇ Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat