Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees

Suspeses les Festes de Sa Coma i Son Curt

Tornar Imprimir

logo Ayuntamiento

Ajuntament d'Andratx i Penya El Puntazo, com a organitzadors de les activitats de les Festes de Sa Coma i Son Curt, han acordat de manera conjunta suspendre tots els actes presencials del programa de lesáFestes de Sa Coma i Son Curtáen aquest 2020.

La manifesta presŔncia de la COVID-19 a l'illa de Mallorca, juntament amb les darreres informacions relacionades amb l'evoluciˇ de la pandŔmia a la nostra illa, ens han fet prendre aquestaa decisiˇ. Una decisiˇ que no ha estat gens senzilla, que es fa per prudŔncia i responsabilitat, i pensant sempre en la salut de tots els nostres ciutadans.

Continuarem fent feina per poder oferir diferents actes i activitats al municipi de manera puntual, sempre tenint en compte l'evoluciˇ de la pandŔmia, garantint en tot moment la seguretat de tots els ciutadans i residents, i esperant i desitjant que es normalitzi aquesta complicada situaciˇ el mÚs aviat possible.

Data ˙ltima modificaciˇ: 13/08/2020 a les 10:05

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Botˇ Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat