Ajuntament d'Andratx

Inici

L'Ajuntament d'Andratx llenša una campanya de conscienciaciˇ per a frenar l'avanš de la Covid-19

Tornar Imprimir

S'ha optat per emprar l'imatge de gent resident del municipi per provocar un major impacte entre la poblaciˇ.

Presentaciˇn Camapa˝a carteles Covid-19

El batle d'Andratx, Joan Manera; la primera tinent de batle, Katia Rouarch; i el regidor de comerš i informÓtica Toni Bordoy han presentat avui matÝ el llanšament d'una nova campanya de conscienciaciˇ per a reforšar el compliment de les mesures de protecciˇ davant la Covid 19.

Una campanya que pretÚn crear un major impacte entre la poblaciˇ del municipi, i per aix˛ ha comptat com a imatge amb persones reals, pr˛ximes, habituals dels diferents nuclis poblacions d'Andratx.

"Hem comptat amb gent que viu a Andratx, gent estimada per tot el poble, gent fÓcil de reconŔixer, que tÚ la seva famÝlia i els seus amics aquÝ, perquŔ quan es vegi el seu cartell no vegem simplement un missatge, sinˇ a persones pr˛ximes que ens l'estan dient, que ens estan advertint, i aix˛ causi major impacte", ha declarat Katia Rouarch, qui va tenir la iniciativa d'aquesta campanya, i que ha afegit que "vaig veure que aquesta idea es feia a altres pobles i nosaltres hem decidit dur-la mÚs enllÓ, abastant tot el municipi i totes les mesures que se'ns exigeixen".

En aquesta lÝnia, Toni Bordoy, que ha colĚlaborat en el disseny dels cartells, ha manifestat que "no Ús el mateix veure un dibuix, o una persona an˛nima, en un cartell dient-nos alguna cosa, que veure a gent real del municipi, veure a gent amb la qual et pots creuar cada dia, enviant-nos aquest missatge".

Imatges de Cati Ginard

Amb el lema 'Tots hem de complir', s'han distrubuit un total de 50 cartells protagonitzats tots ells per ciutadans d'Andratx, desprÚs de les fotografies que els hi ha fet l'andritxola Catalina Ginard. S'ha cercat representaciˇ de cada nucli poblacional, ocupant tots els segments d'edat, i amb diferents missatges, que es relacionen especialment amb les '3 emes': l'˙s de mascareta, la neteja de mans, i la distÓncia de seguretat.

La campanya tindrÓ presŔncia pels carrers del municipi (en format OPI i posters), en les xarxes socials del consistori, i en els mitjans de comunicaciˇ locals. Aquesta difusiˇ es complementarÓ amb xerrades en els centres educatius, amb diferents intervencions d'educadors socials i dinamitzadors juvenils, amb el repartiment de mÓscares gratu´tes A mÚs, la Policia Local farÓ tasques de seguiment, control i informaciˇ.

Des que arribÚs la pandŔmia al marš, l'Ajuntament ha dut a terme diferents campanyes d'informaciˇ i de conscienciaciˇ a travÚs de les seves diferents plataformes. I tot i que que la majoria de la ciutadania Ús conscient del problema actual i que s'han de complir les mesures, el consistori entÚn que no s'ha de desistir de l'objectiu de continuar informant, de continuar animant a la poblaciˇ a contribuir en la detenciˇ de la propagaciˇ del virus.

"Andratx sempre ha estat un poble solidari. De veritat que les mostres que ha donat en la hist˛ria recent en aquest sentit sˇn aclaparadores. Demostrem-ho una vegada mÚs, i siguem solidaris, respectuosos i acurats amb nosaltres mateixos i amb tota la ciutadania" ha destacat Rouarch durant la presentaciˇ, afegint que "d'aquest problema colĚlectiu no en sortirem sense la responsabilitat individual".

Aixˇ ho ha Joan Manera, batle d'Andratx, qui ha manifestat que "des de l'Ajuntament d'Andratx hem fet front a la Covid19 amb tots els mitjans que estan al nostre abast. I Ús clar que hem de continuar fent-ho. Esperem que aquesta campanya ajudi la gent a prendre consciŔncia de la necessitat de complir amb totes aquestes premisses. Per˛ Ús fonamental la colĚlaboraciˇ de cadascun de vosaltres i de vosaltres".

Data ˙ltima modificaciˇ: 28/09/2020 a les 13:35

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Botˇ Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat