Ajuntament d'Andratx

Inici

Presentada la nova campanya de promociˇ del comerš local 'Del carrer a la botiga'

Tornar Imprimir

Es tracta d'una readaptaciˇ de la Fira d'Oportunitats per a seguir oferint oportunitats complint per˛ amb tots els parÓmetres exigits davant la Covid 19.

Presentaciˇ 'Del carrer a la botiga'

Avui matÝ s'ha presentat a l'Ajuntament d'Andratx una nova ediciˇ de 'La botiga al carrer'. Tot i que aquest any, per mor de la situaciˇ en quŔ ens trobem, reformula el seu format per a convertir-se en 'Del carrer a la botiga. Dues setmanes d'oportunitats a Andratx'. SerÓ, per tant, una ambiciosa campanya de suport i promociˇ del comerš local i de proximitat per a impulsar les compres en aquests negocis.

Durant 15 dies, del 2 al 16 d'octubre, els comeršos del municipi adherits a la campanya -devers una trentena- oferiran els seu millors descomptes en moda, complements i altres articles als seus locals (a diferŔncia d'anys anteriors, quan es reunien tots a la Plaša d'Espanya i Carrer Constituciˇ).

D'aquesta manera podran donar a conŔixer els seus productes rebaixats -especialment de final de temporada-, complint en tot moment amb tota la normativa vigent en matŔria de sanitat i seguretat derivada del Covid 19.

"Ens haviem d'adaptar a les noves exigŔncies que ens imposen, Ús clar, per˛ no per aix˛ haviem de deixar de costat a uns comeršos que tant han sofert amb la crisi derivada de la pandŔmia", ha declarat Toni Bordoy, regidor de comerš i promociˇ econ˛mica de l'Ajuntament d'Andratx. "Pensam que aquesta Ús una bona manera de donar un impuls, complint de manera escrupolosa amb tots els requisits i exigŔncies que tenim avui dia".

De fet, de manera paralĚlela i complementÓria a la campanya fÝsica es durÓ a terme una altra de format virtual, amb la creaciˇ d'un directori web (www.carrerbotiga.es) amb un mapa en el qual podran trobar tots els comeršos i locals participants, els seus productes, les seves ofertes, les seves dades de contacte, les seves xarxes socials durant un total de quinze dies. 

A mÚs, es realitzaran diferents entrevistes a aquests comerciants que s'aniran emetent en els diferents canals i plataformes de l'Ajuntament d'Andratx, editant-se un total de 30 vÝdeos promocionals d'aquests comeršos i del municipi en general.

"El que cercam Ús conscienciar a tots, especialment als andritxoles i andritxoles per˛ no nomÚs a ells, de la importÓncia de consumir en el municipi. Aix˛ repercuteix en el bÚ de tots, de manera directa o indirecta", afirma Bordoy, qui afegeix que "tambÚ volem mostrar la diversitat de productes que podran trobar en aquests comeršos, que aposten per oferir productes diferenciats, i alhora donar a conŔixer les zones on aquests es situen".

Per la seva banda, el batle d'Andratx, Joan Manera, ha afegit que "amb tot el que ens han donat ells sempre, ara Ús moment de secundar mÚs que mai al comerš local, d'estar al seu, implantant mesures, llanšant campanyes, o fent el que faci falta", afegint que "des del comenšament de la pandŔmia els hem tendit una mÓ, per˛ no basta, cal continuar donant-los suport per a ajudar-los a superar aquest complicat moment".

Web: Enllaš PÓgina Web 'Del carrer a la botiga'

DescÓrrega darxius

Descargar archivo

Cartel 'Del carrer a la botiga'
Tipo de archivo: JPG | Idioma: Catalßn

Data ˙ltima modificaciˇ: 30/09/2020 a les 13:02

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Botˇ Pagament de tributs voluntari 2015 Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat