Ajuntament d'Andratx

Inici

Nova pÓgina web amb els establiments del municipi que ofereixen menjar per endur

Tornar Imprimir

Cartel Andratx Take Away

L'Ajuntament d'Andratx, mitjanšant el seu departament de Comerš i Promociˇ Econ˛mica, ha creat una nova pÓgina web, www.andratxtakeaway.es, amb la que vol donar a conŔixer els perfils dels bars i restaurants del municipi que ofereixen el servei de menjar per a endur durant les pr˛ximes setmanes.

Davant la situaciˇ complicada que li estÓ tocant viure a aquests comeršos, amb el seu actual tancament previst, com a mÝnim, per dues setmanes, el consistori entÚn que aquesta llista actualitzada dels establiments que ofereixen aquest servei pot servir d'estÝmul i difusiˇ al gran esforš i treball que estan realitzant per a adaptar-se a les noves restriccions.

A la pÓgina web podran trobar els bars i cafeteries que preparen berenars, i els restaurants amb la carta per a endur. Es podran veure els perfils de cada establiment, les seves xarxes socials, i contactar directament amb ells mitjanšant la mateixa pÓgina web.

Igualment, a les xarxes socials del departament es compartiran les propostes diÓries de tots aquests establiments.

Web: PÓgina web Take Away Andratx

DescÓrrega darxius

Data ˙ltima modificaciˇ: 14/01/2021 a les 12:54

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Botˇ Ajudes socials covid19 Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat