Ajuntament d'Andratx

Inici

Andratx contracta 27 aturats grÓcies al Plan SOIB Reactiva 2020

Tornar Imprimir

Traballadors SOIB Andratx 2021

Des del passat 29 de desembre 15 persones que es trobaven en situaciˇ d'atur estan fent feina a l'Ajuntament d'Andratx, grÓcies a l'activaciˇ del pla Soib Reactiva 2020. A l'abril, transcorreguts quatre mesos, es tornaran a publicar 12 ofertes noves.

Els treballadors sˇn persones desocupades per la crisi econ˛mica provocada per la covid19, joves menors de 30 anys en atur, i aturats de llarga durada. L'objectiu Ús que puguin mantenir les seves habilitats competencials i facilitar la seva requalificaciˇ professional.

A mÚs, com assenyala Joan Manera, batle d'Andratx, "aquestes persones ocuparan places adaptades a les necessitats municipals derivades de la pandŔmia, i ajudaran a desenvolupar treballs i projectes que fins ara no s'havien pogut dur a terme".

En aquests moments els perfils que s'han incorporat corresponen a quatre administratius (Órees de promociˇ econ˛mica, patrimoni, arxiu i cultura); dos conserges per a edificis p˙blics; vuit peons tant per a vies i obres com per a medi ambient; i un tŔcnic informÓtic.

En el procÚs de selecciˇ, que tornarÓ a posar-se en marxa al marš-abril, es publica primer el perfil de les ofertes; les persones interessades i que compleixen els requisits d'alguna de les tres lÝnies poden inscriure's; el SOIB realitza una baremaciˇ, atenent prioritats del programa com ser residents a Andratx, tenir menors a cÓrrec, temps de desocupaciˇ, etc.), i finalment l'Ajuntament contacta amb els interessats per l'ordre de la baremaciˇ del SOIB.

El pla SOIB Reactiva 2020 estÓ promogut pel SOIB i cofinanšat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d'Ocupaciˇ Juvenil i Regional 2014-2020, per fons de l'Estat a travÚs de ConferŔncia Sectorial i pel Fons per a afavorir l'Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

Data ˙ltima modificaciˇ: 03/02/2021 a les 10:52

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Botˇ Ajudes socials covid19 Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat