Ajuntament d'Andratx

Inici

El SAC realitzarà el servei de verificació de l'acreditació de la identitat de persones físiques per l'obtenció del certificat digital de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre.

Tornar Imprimir

Imagte del servei de verificaciónde la identitat per ol'obtencio de certificats digitals de persona física FNMT.

A partir del 15 de febrer el Servei d'Atenció Ciutadana col·labora com a oficina de verificació de l'acreditació de persones físiques per a l'obtenció del certificat digital de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre (FNMT-RCM).

Atesa l'extraordinària i urgent necessitat de prendre mesures de contenció del COVlD 19 i la necessitat d'adaptar els serveis i activitats municipals  a aquesta situació i per poder facilitar els tràmits telemàtics de les persones físiques amb l'Administració Pública, l'Ajuntament d'Andratx posa a la disposició de la ciutadania aquest servei.
L'obtenció d'un certificat digital per a persona física és un tràmit de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre Real (FNMT-RCM) L'Ajuntament d'Andratx col·labora amb aquest organisme en una de les passes per a l'obtenció del certificat digital, l'acreditació de la identitat de les persones físiques que el volen obtenir.

1º TRÀMIT : OBLIGATORI ABANS DE LA VALIDACIÓ:
Les persones interessades han de realitzar prèviament la sol·licitud del tràmit a la web de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre(FNMT-RCM). Per veure com s'ha de realitzar el tràmit complet heu d'accedir al web de la Fabrica nacional de Moneda y Timbre pulsant AQUI També teniu disponible un vídeo tutorial de la Fabrica Nacional de Moneda y Timbre com a informació prèvia sobre la tramitació fent clic AQUÍ

2º TRÀMIT: VALIDACIÓ A L'AJUNTAMENT D'ANDRATX: El Servei d'Atenció Ciutadana una oficina habilitada de verificació de l'acreditació de persones físiques per a l'obtenció del certificat digital; s'atendrà a les persones interessades tots els dies de 11:30 a 13:30 amb CITA PRÈVIA fent clic AQUÍ. Per poder tramitar-ho ha d'assistir únicament la persona interessada amb el codi que li ha facilitat la Fàbrica Nacional de la Moneda y Timbre i el document d'identitat original.

Web: Accés al Servei de Cita Prèvia per acreditar la identitat per l'obtenció del Certificat de Persona Física FNMT.

Descàrrega darxius

Descargar archivo

Manual tramitació Certificat electrònic FNMT
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalán

Data última modificació: 13/02/2021 a les 08:12

Aneu a la Seu Electrònica Portal de Transparència (Botó) Botó Cita Prèvia Botó Ajudes socials covid19 Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES Línia Verda Accessos a tràmits Botó Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca Catàleg Patrimoni Botón Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat