Ajuntament d'Andratx

Inici

Millores de so i llum al Teatre de Sa Teulera

Tornar Imprimir

Foto renovaciˇn llum i sˇ Teatre Sa Teulera, subvencionat pel  Departament de Cultura, Patrimoni i PolÝtica lingŘÝstica del Consell Insular de Mallorca.

Durant els mesos de gener i febrer, des de la regidoria de Cultura, s'han realitzat millores de so i llum al Teatre Sa Teulera. Una nova taula de so, taula de llums digital instalĚlada, nou cablejat, focus leds de baix consum,cortines, ...

El Teatre Sa Teulera, amb aquestes millores, es prepara per poder acollir de bell nou la Mostra de Teatre Amateur 2021, i la seva programaciˇ mensual, amb unes infraestructures dignes i actualitzades.

Per poder dur a terme aquestes millores, tambÚ s'ha demanat una subvenciˇ del departament de Cultura, Patrimoni i PolÝtica LingŘÝstica del Consell de Mallorca .

Entre tots, feim possible aquestes millores.

#TeatreSaTeulera #TeatresMallorca #CulturaAndratx #CulturaMallorca

Contingut relacionat

Imatges

Nous focos Escenari Sa Teulera-2  2/2021 Sa Teulera-Foto focos escenari-1 Sa Teulera-Nova Taula so 2/2021

Data ˙ltima modificaciˇ: 24/02/2021 a les 11:55

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Botˇ Ajudes socials covid19 Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat