Ajuntament d'Andratx

Inici

VII RALLY SOL DE PONENT

Tornar Imprimir

Logo rallye sol de Ponent 2021

El pr˛xim 27 de Febrer es durÓ a terme el 7Ŕ Rallye Sol de Ponent amb nous circuits adaptats a la normativa i restriccions COVID..

L'activitat donarÓ inici el divendres 26 amb les verificacions que tindran lloc en els Magatzems Ferragut de Son Bugadelles.

La base de la carrera estarÓ un any mÚs en el Port d'Andratx. A causa de les especials caracterÝstiques a causa de la PandŔmia *COVID en aquesta ocasiˇ serÓ una carrera sense p˙blic pel que l'organitzaciˇ fa una crida a la colĚlaboraciˇ dels aficionats.

La prova de regularitat comptarÓ amb 10 inscrits, mentre que en la competiciˇ de grup A seran 14. Destaca la baixa a ˙ltima hora de tres equips anglesos que no es podran desplašar per les restriccions. La classificaciˇ entre els H la hi jugaran 17 contrincants mentre que la pugna entre els no homologats Open serÓ entre 16 participants. La llista estÓ encapšalada pels vigents campions de Balears Alberto Frau-Tomeu Mßs als comandaments del seu Mini Rallye que al costat de David GarcÝa-Guillem Cuart (Porsche 911 GT3) i un gran elenc de contendents prometen una intensa lluita per la vict˛ria.

Des de l'Ajuntament d'Andratx convidem a tots els aficionats del motor a ser prudents i conseqŘents amb les restriccions vigents, aixÝ com, comprovar a les restriccions de trÓnsit als ve´ns i residents afectats per aquesta activitat.

Data ˙ltima modificaciˇ: 26/02/2021 a les 13:19

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Botˇ Cita PrŔvia Botˇ Ajudes socials covid19 Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat