Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Municipi

MEMORIA ACTUACIONS POLICIA TUTOR ANDRATX

Tornar Imprimir

La Memoria dels resultats de les actuacions de la figura de Policia Tutor de l'any 2012 varen ser presentades en p˙blic el passat dimecres 13 a la Sala de Plens de s'Ajuntament d'Andratx de la mÓ del policia Alejandro Cano i per l'oficial Daniel Cßnovas.

La figura de Policia Tutor es fonamentalment la d'un agent de la Policia Local, especialitzat en cooperar en la resoluciˇ de conflictes o problemes dins l'entorn escolar aixÝ com en tot el relacionat amb menors (centres escolars, llocs p˙blics o originats amb les noves tecnologies).

Temes com l'absentisme escolar, menors sense escolaritzar, actes vandÓlics, trÓfic o consum de substÓncies t˛xiques il.legals, assetjament escolar i ab˙s a menors, seguretat viaria a les zones escolars, sˇn algunes de les tasques desenvolupades.

Aquestes actuacions resolut˛ries sˇn coordinades juntament amb professionals de Serveis Municipals Socials i Educatius, Jutjat de Menors i pel Servei de Protecciˇ del Menor.

escudo policia

DescÓrrega darxius

Descargar archivo

resum policia tutor
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalßn

Data ˙ltima modificaciˇ: 22/02/2013 a les 13:28

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat