Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees

Millores als parcs infantils

Tornar Imprimir

parque puerto renovado 2013

Eldepartament de Vies i Obres ha realitzat millores del paviment del parcinfantil situat a l'avinguda Gabriel Roca del Port d'Andratx. El paviment es varetirar completament i es va substituir per un nou, amb un nou material que,des de l'Órea que dirigeix Katia Rouarch, asseguren suposarÓ un millormanteniment. Algunes de les peces del s˛l antic van ser reutilitzades en altresparcs del municipi per cobrir peces deteriorades o que varen desaparŔixer persuposats robatoris. D'aquesta forma, l'Ajuntament d'Andratx cobreix una de lesnecessitats de millora a les zones infantils del municipi.

Per a l'any 2014, hi ha una important partidadestinada a millores i manteniments de parcs infantils, conscients de la necessitatde comptar amb Órees d'oci de qualitat per als infants del municipi.

Data ˙ltima modificaciˇ: 03/02/2014 a les 12:53

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat