Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees

Un ciutadÓ americÓ dˇna 100.000 euros per a la recuperaciˇ de la Serra de Tramuntana.

Tornar Imprimir

Regidor Llorenš Suau New Web

L'Ajuntament d'Andratx comenša l'any amb grans notÝcies, com la donaciˇ de100.000 euros per un ciutadÓ estatunidenc. Aquesta persona, qui prefereix norevelar la seva identitat, ha visitat el municipi en diferent ocasions i,desprÚs de conŔixer les conseqŘŔncies de l'incendi de l'estiu passat, ha volgutcontribuir amb aquesta xifra econ˛mica.


Per a aix˛, el batle d'Andratx, Llorenš Suau, desprÚs de diferents cites iconverses amb diferents representants, va remetre el projecte de recuperaciˇ dela Serra de Tramuntana a una fundaciˇ americana amb el pressupost i fasesprevistes. Aquest document fou analitzat per diferents empreses i entitats, lesquals, desprÚs de considerar-ho ˛ptim, aprovaren la transferŔncia al comptecorrent de Protecciˇ Civil d'Andratx.

Sˇn molts els empresaris i els ciutadans que han volgut contribuir a lacausa. Alguns d'ells, amb esdeveniments benŔfics i altres amb donacions decinc, deu o vint euros. Tot Ús important.  GrÓcies a tots i a totes perparticipar.

Data ˙ltima modificaciˇ: 14/01/2014 a les 15:05

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat