Ajuntament d'Andratx

Inici -> └rees

Andratx recupera els seus cignes

Tornar Imprimir

Cignes Andratx

Andratx, 13 de febrer de 2014: Elbatle d'Andratx, Llorenš Suau, ha recuperat avui les dues parelles de cignesque el passat mes d'octubre varen abandonar les aigŘes del Port d'Andratx per adirigir-se al Torrent de Pareis (Escorca). AllÓ foren descoberts pels tŔcnicsde Medi Ambient, els quals els varen traslladar al Centre de Recuperaciˇ deFauna COFIB, situat a Natura Parc, on han estat atesos fins ara.

Fins a Natura Parc s'hatraslladat avui Llorenš Suau per a poder acompanyar en el transport els quatreexemplars que foren adquirits a la Fira andritxola de l'any passat. Un coprecuperats, els han traslladat a la finca de Can Fasser, al Port d'Andratx.

El batle ha estat acompanyat pelstŔcnics de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Andratx, els quals han supervisat eltrasllat i l'amollada de les aus, i que atendran les seves necessitatsd'alimentaciˇ. NomÚs abandonar les capses de transport, els cignes s'hanintrodu´t dins l'aigua.

Llorenš Suau ha agra´t l'atenciˇrebuda pel responsable de Natura Parc, Antoni Mas, qui ha rebut el batle i liha oferit una breu visita a les instalĚlacions del parc.

Data ˙ltima modificaciˇ: 08/04/2014 a les 09:59

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Botˇ Inacua Esports Andratx boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni Botˇn Visor Urbanismo normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat