Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Municipi

CONCURS: II MOSTRA DE TEATRE INFANTIL I JUVENIL DE PONENT

Tornar Imprimir

Mostra teatre infantil y juvenil Ponent

Els departaments de Cultura de l'Ajuntament d'Andratx i deCalviÓ, vista la bona acceptaciˇ de l'any 2013 per part del p˙blic i de lescompanyies participants,  convoquen elconcurs per a la selecciˇ de les obres que participaran a la  II MOSTRA DE TEATRE INFANTILI JUVENIL DE PONENT  que es durÓ a terme als dos municipis els caps de setmana dels mesos d'octubrei novembre de 2014.  

La convocat˛ria va dirigida a totes aquelles companyies iassociacions que vulguin participar a LA MOSTRA amb un espectacle destinat a unp˙blic entre 3 i 18 anys.

Des del 22 de maig fins al 27 de juny les companyies podenenviar les propostes i se'n seleccionaran 8 desprÚs de valorar la qualitat delstextos o de la m˙sica, l'adaptabilitat a diversos espais, la innovaciˇ?

La documentaciˇ es pot presentar fÝsicament a: Departamentde Cultura de l'Ajuntament de CalviÓ (c/ de JuliÓ Bujosa Sans, batle, n˙m. 1) oal SAC (Servei d'atenciˇ a la ciutadania de l'Ajuntament d'Andratx, Avinguda dela C˙ria n˙m. 1). I tambÚ es pot enviar per correu electr˛nic a mostraponent@calvia.com

 

DescÓrrega darxius

Descargar archivo

Bases II Mostra Teatre Ponent
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalßn

Data ˙ltima modificaciˇ: 22/05/2014 a les 14:17

Aneu a la Seu Electr˛nica Portal de TransparŔncia (Botˇ) Pagament de tributs Pagament  de Tributs Ajuntament (Autoliquidacions i Liquidacions) Banner Visit Andratx BOTON ACCESO DIRECTO CERTIFICADOS VIAJES LÝnia Verda Accessos a trÓmits Aneu al Bolg d'Esports boton acceso directo biblioteca CatÓleg Patrimoni normas urbanisticas 2007 senderismo watch about boton acceso directo farmacias

Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat