Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Nostre Ajuntament -> TrÓmits i impresos  -> TrÓmits - EstadÝstica

Padrˇ Municipal d'Habitants. Canvi de Domicili

Tornar Imprimir

Forma d'iniciaciˇ

A peticiˇ de l'interessat

Qui ho pot solĚlicitar?

NomÚs persones fÝsiques

Quan inicar el trÓmit?

De dilluns a divendres, de 8.30 a 14:00 h

On es pot solĚlicitar?


Lloc d'entrega:
Servei d'atenciˇ a la ciutadania (SAC)
Ajuntament d'Andratx
Avinguda de la C˙ria, n˙m. 1
07150 Andratx

Mitjans de contacte

Presencial

Documentació a aportar

A) ImprŔs de canvi de domicili signat pels majors de 18 anys. En el cas de que nomÚs es canviÚs un menor hauran de firmar sempre els dos pares.

B) Fotoc˛pia de la identificaciˇ personal:

  • MAJORS D'EDAT: Fotoc˛pia del DNI en vigor (hauran de presentar l'original o c˛pia acarada del mateix dels que s'inscriuen)
  • MENORS: libre de famÝlia per als menors de 14 anys que no tinguin DNI
  • EXTRANJERS:- Targeta de residŔncia en vigor i en cas de no posseir-la el passaport

C) Per a fills menors d'edat de pares separats que s'inscriguin amb alguns dels pares: cal presentar la sentŔncia de cust˛dia dels fills o autoritzaciˇ de l'altre c˛njuge i la fotoc˛pia del DNI de l'autoritzant.

D) EN CAS DE SER PROPIETARI:
Fotoc˛pia de l'escriptura de propietat, sempre i quan el rebut d'IBI (Impost sobre bÚns immobles) no vagi al seu nom, en aquest cas bastarÓ una fotoc˛pia del mateix.

EN CAS D'INCORPORACIË DE NOUS HABITANTS I NO SIGUIN PROPIETARIS NI LLOGUETERS:
Fotoc˛pia de l'escriptura de propietat o fotoc˛pia del darrer rebut d'IBI si aquest ja va al nom del propietari, autoritzaciˇ del propietari i c˛pia del DNI del mateix.

EN CAS DE SER LLOGUETER:
Fotoc˛pia del contracte de lloguer en vigor a nom del que s'inscriu, i fotoc˛pia del darrer rebut de lloguer pagat. Fotoc˛pia de l'escriptura de propietat o fotoc˛pia del darrer rebut d'IBI si aquest ja va al nom del propietari.

EN CAS D'INCORPORACIË D'HABITANTS A UN HABITATGE DE LLOGUER I QUE EL CONTRACTE NO FIGUREN DITES PERSONES
Fotoc˛pia del contracte de lloguer en vigor. Si el contracte de lloguer estÓ caducat o no Ús de l'any en curs, a mÚs de la fotoc˛pia del mateix hauran de presentar fotoc˛pia del darrer rebut de lloguer pagat, autoritzaciˇ del propietari i del llogueter i fotoc˛pia del DNI de ambdos.Fotoc˛pia de l'escriptura de propietat o fotoc˛pia del darrer rebut d'IBI si aquest ja va al nom del propietari

E)Fotoc˛pia del rebut d'agrupaciˇ de tributs sobre immobles (fems)

Normativa


  • Resoluciˇ de 21 de juliol de 1996, de la Sotssecretaria, per la qual es disposa la publicaciˇ de la Resoluciˇ de 4 de juliol, de la presidenta de l'Institut Nacional d'EstadÝstica i del director general de la Corporaciˇ Territorial, per la qual es dicten instruccions tŔcniques als ajuntaments sobre l'actualitzaciˇ del Padrˇ municipal.
  • Llei 4/1996, de 10 de gener, per la qual es modifica la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de rŔgim local, en relaciˇ al Padrˇ municipal.
  • Reial decret 2612/1996, de 20 de desembre, pel qual es modifica el reglament de poblaciˇ i demarcaciˇ territorial de les entitats locals, aprovat pel reial decret 1960/1986, de 11 de juliol.

Organisme resolutor

Interior y EstadÝstica

Efectes presumptes

Indeterminat

Fi de la via administrativa

Indeterminada

Data ˙ltima modificaciˇ: 04/03/2016 a les 13:21


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat